To je to što me zanima!

Osvojite Delimano setove posuđa i kućanske aparate!

Kako je danas svaka sekunda bitna, želimo si skratiti i vrijeme provedeno u kuhinji. Zato vam je Gastro.hr sa Delimanom spremio pravo blagdansko iznenađenje.
Vidi originalni članak

Nedostaje  vam vremena? Ili samo želite nešto skuhati na brzinu, a da je pritom i zdravo? Onda posjetite Gastro.hr i sudjelujte u blagdanskom nagradnom natječaju!

Kako je prosinac vrijeme darivanja, ali i vrijeme spremanja više obroka, pripremili smo za vas natječaj u kojemu će svaki ljubitelj kuhanja naći nešto za sebe.

Možete osvojiti sljedeće: 

Zato ako si želite darovati vrijeme i zdrave obroke, sudjelujte u nagradnom natječaju portala Gastro.hr i ove blagdane kuhajte s užitkom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • irena6144 27.12.2013.

    dobre su nagrade ali nisu baš za brzo kuhanje. za to bi dobro došao wok ili neka obiteljska tava

  • ŽeljkoKranjčević 25.12.2013.

    Poklonima svaka čast.Mislim da je sokovnik vrjedan dio kuhinje,pogotovo nakon blagdana da se sa vočnim sokovima očistimo toksina.Od svih ovih ranjgli dao bi prednost,sokovniku i rezaću,znam dosta domaćica s invaliditetom koje kažu da im je rezać pomagalo jel se s ovim nastavkom za držanje ne mogu porezat dok nešto ribaju.Svaka ranjgla je dobra ako imaš u nju što staviti.Sretan Božić

  • vana 3 24.12.2013.

    Svaka čast za Gastro.hr zajedno sa Delimanom nagrade su za pohvalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare