To je to što me zanima!

Sudjelujte u natječaju i osvojite mirisne začine!

Kažu da je tajna svakog dobrog umaka začin koji mu dodajete. Gastro.hr je pripremio natječaj u kojemu možete osvojiti začine koji će vaše jelo pretvoriti u čaroliju okusa
Vidi originalni članak

U specijalu 'Umaci koji griju dušu', svaki ljubitelj istih će naći nešto za sebe. Jer nema tog jela koji jedan divan i mirisan umak neće obogatiti. Možete pročitati sve - od povijesnih činjenica o najpoznatijim umacima, Pesto, slatko kiseli ili Worcestershire, preko recepata za spravljanje umaka u domaćoj radinosti. 

Osim članka i recepta, Gastro.hr je pokrenuo i nagradni natječaj u kojemu možete osvojiti granitni mužar s mješavinom Ajoli začina, Sataj sauce i paket koji sadrži začine Sambal, Ajoli i Tzatziki. 

Kako sudjelovati u natječaju?

Natječaj traje od 18. do 24. veljače i u njemu mogu sudjelovati svi registrirani korisnici portala Gastro.hr. Sve što trebate napraviti je registrirati se i ispod članka na portalu Gastro.hr odgovoriti na pitanje: Koji vam je umak najdraži i koji začin koristite u njemu?

Odgovor na vaše pitanje možete ostaviti ispod članka na portalu Gastro.hr, a najkreativnije odgovore će odabrati redakcija portala Gastro.hr

Uživajte u specijalu 'Umaci koji griju dušu' i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare