To je to što me zanima!

Svadba u studentskom domu u Zagrebu postala hit na 'Fejsu'

Još u ranim jutarnjim satima prašinu su digli svadbeni ukrasi koji su se pojavili na balkonu osmog paviljona te na vratima sobe Karmen Vrankulj, inače iz Biograda. Ubrzo se pojavio i njezin odabranik
Vidi originalni članak

Nesvakidašnje scene snimljene su u petak u studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još u ranim jutarnjim satima prašinu su digli svadbeni ukrasi koji su se pojavili na balkonu osmog paviljona te na vratima sobe Karmen Vrankulj, djvojke iz Biograda. Ubrzo se pojavio i njezin odabranik Matija Posavec, 27-godišnji mladić iz Svetog Ivana Zeline, koji je sa svatovima i rodbinom došao po mladu.

Fešta je privukla i pažnju brojnih studenata koji žive na Savi koji su kroz prozore svojih soba snimali sve. Snimke su postale viralni hit na društvenim mrežama.

Nakon pola sata ovaj se par zaputio prema crkvi Sveta Mati Slobode, u kojoj se održao obred, a potom na feštu u mladićevo rodno mjesto.

- Najlipša hvala svim dragim ljudima koji su nas jučer ispratili i zaželili najlipše želje, a posebno smo zahvalni na tome što nitko nije zvao zaštitare. 
Hvala upravi doma na našoj trobojnici 🇭🇷 i svima koji su uveličali naš dan.
Puuno pozdrava od vaših mladenaca - napisali su mladenci pored fotografije koju su objavili u grupi Studentski dom "Stjepan Radic" - "Sava" na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Vrac666 03.03.2019.

    Jesi čula šta se dogodilo Franki? -Šta?! - Doznala je da joj momak nema na sebi nijedan stan ni kuću. - Ajme meni!!! - Je, ženo moja... - Onda ti je saznala da on nema ni ušteđevine!!! Da ne radi! - AJME MENI! SIROTICA! Tugo moja... - Je, ženo moja. Nisu ti zato skupa već godinu dana. Doživila je toliki šok da je odma ostala bez stvari! Odma! - Ajme meni! Ostala je bez stvari?! Kako?! - A kaže da je našla utjehu kod jednoga pratra šta je ispovida... - A bidna žena...ostala bez menstruacije... - Je, moja ti. Termin jon je 3.9.

  • Vrac666 03.03.2019.

    A kad joj je termin?

  • Vrac666 03.03.2019.

    Već se ko studenti zajebaše 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare