To je to što me zanima!

Da, malo joj zavidimo: Ona će proputovati sve države svijeta

Većina ljudi, ukoliko imaju sreće, proputuju tek nekoliko susjednih zemalja. Oni malo sretniji vide više svijeta. No, Cassandra De Pecol je odlučila otići još dalje i posjetiti svaku zemlju na svijetu.
Vidi originalni članak

Cassandra De Pecol je naizgled sasvim obična 27-godišnjakinja koju zanima većina stvari koja zanima i njene vršnjake. No, jednoga se dana probudila i odlučila učiniti nešto zaista veliko. Rođena u Connecticutu, Cassandra je upravo na putu da proputuje svaku državu na svijetu.

Od ljeta 2015. proputovala je, pazite sad, 181 državu. Preostalo joj je još 15 država te 40 dana za putovanje. Ukoliko to uspije, Cassandra će ući u Guinnesovu knjigu rekorda kao osoba koja je najbrže proputovala sve suverene države svijeta te još 11 međunarodno nepriznatih zemalja. Osim ovog, pripast će joj i rekordi za najmlađu Amerikanku koja je to učinila, te jedinu ženu koja je proputovala sve zemlje svijeta

Većina nas pak može samo sanjati o ovakvom putovanju jer ga nikada nećemo moći ostvariti. No, Cassandrinu nevjerojatno avanturu zato možete pratiti na Instagramu!

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mél.C.B.🌼 17.11.2016.

    i ja cu to isto kad osvojim loto! :)

  • Jyrki23 16.11.2016.

    To je radila i cura iz australije pa je ubijena u africi...

  • Francesco_Totti 11.11.2016.

    Nikad ne vjeruj ameru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare