To je to što me zanima!

Darujemo školarce! Osvojite komplet knjiga i časopisa

Počinje škola, a vas hvata jeza od pregleda troškova? Ovaj put možete odahnuti, jer u igri Pametne kune možete osvojiti vrijedne nagrade i opremiti svojeg školarca
Vidi originalni članak

Opremanje školarca može izazvati ogromne troškove, ali Pametna kuna ima rješenje! Idućih pet dana sudjelujte u  nagradnoj igri jer svaki dan darujemo vaše školarce svim potrebnim rekvizitima za školu! Nagrade su atraktivne:

Petak: 5 x Komplet knjiga za lektiru i 5 x godišnja pretplata na dječje časopise Moj planet i Prvi izbor, dar Mozaika knjiga

Sudjelovanje u igri je vrlo jednostavno. Točno odgovorite na tri lagana pitanja koja se nalaze u kvizu na pametnakuna.hr i možda baš vi osvojite neku od pet dnevnih nagrada. Nagradna igra traje od 05. do 10. rujna i odvija se u pet dnevnih ciklusa, a jedan dnevni ciklus traje od 11:00 do 10:59 sati.

Dobitnike Toshiba prijenosnog računala, 1000 kuna, Učilica i Magminih školskih torbi potražite ovdje.

Dobitnike izvlačimo slučajnim odabirom putem računala. Detaljna pravila nagradne igre potražite ovdje.

Paket knjiga i pretplata na dječje časopise

Za male mudrice koje vole čitati Mozaik knjiga ima pravo iznenađenje! Petoro sretnika nagrađujemo godišnjim pretplatama na časopise Prvi izbor i Moj planet, a drugih petoro paketom od tri super knjige: Kada slova ne slušaju, Družba Pere Kvržice i Čudnovate zgode šegrta Hlapića.

Prvi izbor prepun je zabavnih stripova, čudesnih bajki i basni te križaljki i zagonetki. U svakome broju vas očekuju i nagrade - kul posteri i naljepnice, a za sve male ljubitelje prirode i životinja očekuje pravo iznenađenje - dječji časopis Moj planet.

Kada slova ne slušaju je vježbenica za poticanje govorno-jezičnih vještina i namijenjena je djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole. Družba Pere Kvržice je hrvatski klasik u kojem glavni junak Pero Kvržica, bistar i snalažljiv seoski dječak, s nekoliko prijatelja odluči krenuti u pustolovinu. Čudnovate zgode šegrta Hlapića je jedan od najpoznatijih hrvatskih romana za djecu. U njemu autorica stvara glavne likove na način koji je blizak dječjem svijetu, ali ujedno dječji likovi i odraslima otkrivaju njihove vlastite greške i mane, te im postupno otkrivaju ljepotu i bezazlenost neiskvarenog dječjeg pogleda na stvarnost.

Veseli ruksaci i pernice

U nagradnoj igri Pametne kune, Magma shop poklanja vam ukupno 6 setova za školu. Svaki set se sastoji od ruksaka i odgovarajuće pernice čiji će dizajn zadovoljiti ukuse svakog školarca. Magma u svojoj ponudi nudi i ostale artikle iz školskog asortimana – setove za pisanje, bilježnice, blokove. Velik izbor odjeće i obuće omogućuje vam da svoje juniore potpuno opremite za školu po super povoljnim cijenama. Dovoljan je jedan klik na http://shop.magma.hr, jednostavna registracija, odabir artikala i vaša narudžba je spremna za isporuku!

Magma WebShop nudi izbor više tisuća proizvoda od igračaka, opreme za bebe, odjeće, obuće, modnih dodataka, opreme za uređenje doma do proizvoda za sport i rekreaciju i to sve po vrlo atraktivnim cijenama. Sve narudžbe dostavljaju se u kratkom roku, po cijeloj Hrvatskoj i to za maksimalno 50 kuna, a sigurnost kupnje zajamčena je sigurnosnim SSL protokolom.

Učilica za sve razrede osnovne škole

CD Učilica je zabavni i edukativni računalni software za djecu od 1. do 8. razreda. S Učilicom djeca kroz zabavu i igru ponavljaju najvažnije iz gradiva svih predmeta svog razreda. CD sadrži preko 40 000 pitanja za sve nastavne predmete, a pitanja su usklađena s nastavnim planovima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Uz sve to, Učilica kroz uživanciju i igru vam pomaže u učenju stranih jezika i informatike (ECDL), upoznaje vas sa zdravim načinom života i humanim vrednotama, nudi testove emocionalne inteligencije te pomaže u učenju brzog i pravilnog tipkanja

U novoj školskoj godini, sve kupce CD Učilice, na www.ucilica.tv očekuju brojni novi korisni i zabavni sadržaji. Nova Učilica je servis koji podržava veselo zajedništvo roditelja, djece i nastavnika u uzbudljivoj avanturi dječjeg odrastanja. Velika važna novost na Učilici jesu i interaktivne instrukcije – pomoć u svladavanju najtežih nastavnih tema izabranih prema mišljenju učenika, roditelja i učitelja, a ove školske godine najbolje učenike i razrede očekuje natjecanje i vrijedne nagrade.

1000 kuna

Kako bi udar na vaš novčanik bio što lakši, Pametna kuna će troje sretnika nagraditi s 1000 kuna na potrošačkoj kartici kako bi svom školarcu osigurali sve potrebno za ljepši početak nove školske godine.

Toshiba prijenosno računalo

Toshiba prijenosno računalo Satellite C660D-10L, idealno je prijenosno računalo za vašeg školarca. Bilo da se radi o prvašiću koji se tek uči koristiti računalo, ili naprednom školarcu koji ga može koristiti za igranje i učenje, ovo prijenosno računalo, zbog svojih performansi i veličine, je odličan izbor za svakog.

eKupi najveća je trgovina specijalizirana za prodaju putem Interneta, a nudi više od 30 tisuća različitih artikala iz područja informatike, potrošačke elektronike, uredskog materijala, knjiga i proizvoda za njegu tijela. Ponuda se kontinuirano proširuje, a najveće prednosti kupnje  putem eKupi portala su sigurnost i jednostavnost. Sigurnost je zajamčena u svim aspektima, od plaćanja, dostave naručenih artikala u najkraćem roku, sve do povrata robe u zakonskim okvirima. Uz to djelatnici tvrtke eKupi u potpunosti su orijentirani na kupce te svakodnevno pripremaju akcije iznenađenja, a kupcima je na raspolaganju i posebna ponuda zamatanja poklona uz prigodne čestitke.

Svakim danom dodatno proširujemo i uvodimo nove vrste plaćanja kako bi korisnicima kupnju učinili što jednostavnijom. Ukoliko želite vidjeti što vam sve nudi eKupi na svojim stranicama posjetite www.ekupi.hr.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NelaVidas 08.09.2011.

    ha ha, baš...a kad želiš poslati podatke, ne da ti, zablokira hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare