To je to što me zanima!

Svako jutro već 60 godina ženi na jastuk stavlja ružu

Tom Shovelton (87) svako jutro poljubi suprugu Joan (83) i svaku večer joj zaželi laku noć još jednim poljupcem. Ne misli da je to nešto osobito
Vidi originalni članak

Vjerojatno najromantičniji muškarac Velike Britanije, Tom Shovelton (87) svako jutro na jastuk svoje supruge Joan (83) stavi ružu. I tako svaki dan već 60 godina koliko su u braku. Svako jutro ju poljubi i svaku večer joj zaželi laku noć još jednim poljupcem. Par iz Sjevernog Walesa u četvrtak je proslavio dijamantnu godišnjicu svoje ljubavi.
- Cijeli život živimo zajedno i znamo koliko je bitno davanje. Proveli smo 60 sretnih godina zajedno i ništa ne bih mijenjala - kaže Joan koja je ljubav svog života upoznala na Staru godinu 1946. godine. Skupa su uzgajali cvijeće i prodavali ga na tržnici, a iako su u mirovini već 22 godine, i dalje zajedno uživaju u vrtu. Unatoč divljenju većine poznanika Tom svoje znakove pažnje ne smatra znamenitim. Da više parova čini nesebične geste svome partneru, bilo bi manje prekida, smatra Tom.
- Svi bi to trebali činiti. Volim cijelo njeno biće, od dana kada smo se sreli. Par ima petero djece, 10-ero unučadi i jedno praunuče. Godišnjicu su slavili s prijateljima i obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • crveno_crni 21.08.2009.

    19 godina sam u braku.Kod mene nema ni blizu toliko ruža ali za ovih 19 godina nikada nismo otišli na posao bez poljupca i nikada nismo otišli na počinak bez poljupca i \"laku noć\"Tako smo naučili i svoju kćerku i to je nešto prelijepo u životu.

  • Pici 21.08.2009.

    Kako im nije dodijalo

  • mackica 21.08.2009.

    Bas dirljivo!!! I ja sam se rasplakala...obozavam takve stvari, obozavam sve vezano za romantiku i prekrasno je kad covjek nakon toliko godina bude jos toliko vezan za svoju zenu i to su zaista jedini nacini kako odrzati sklad u braku...smatram da ljubav ne nestane, barem ne kod svakog, nestane zaljubljenost i nestane strasti ali ljubav ostane pa makar i ona nesvjesna...barem kod nas vjecnih romantika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare