To je to što me zanima!

Tajni kompleks usred pustinje: NLO baza, nuklarni bunker...?

Neobičan objekt usred egipatske pustinje vidljiv na Google Earthu zagolicala je maštu teoretičara zavjere i zagovaratelja teorije o pristustvu izvanzemaljaca među nama
Vidi originalni članak

Neobičan objekt usred egipatske pustinje vidljiv na Google Earthu zagolicao je maštu teoretičara zavjere i zagovaratelja teorije o pristustvu izvanzemaljaca među nama.

Kompleks, smješten u opustošenom krajoliku istočno od Kaira, sastoji se od dvije zgrade koje se šire poput krakova, a okružen je misterioznim krugovima. 

Objekt je otkrila ekipa Secureteam10 koja se godinama bave istraživanjima NLO-a, kao i otkrivanjima tajni vezanih uz vanzemaljske vrste i oblike na zemlji koje vlade diljem svijeta žele prikriti.

Neki su napisali da ih čudan objekt podsjeća na film Ratovi zvijezda, neki smatraju kako se radi o nuklearnim bunkerima, pješčanim farmama i podzemnim bazama ili pak se radi o bazi za ispaljivanje raketa, prenosi Daily Mail. 

Postoji teorija i da je objekt tajna NLO baza egipatske vlade.

Jedan je pak komentator na Youtubeu upozorio na činjenicu da se objekt nalazi vrlo blizu autoceste pa je samim time, ističe, i malo vjerojatno da se radi o nečem tajanstvenom.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zima78 10.04.2016.

    ulaz u moju klet

  • Sir Alan B'Stard 10.04.2016.

    na prvi pogled, sliči na vojni objekt, ali je sumnjiv nedostatak ograde, s obzirom da se nalazi blizu ceste, a i primjetan je drumski put koji vodi do objekta. mogla bi biti neka instalacija tipa spalionice smeća, koja je još u izgradnji... naime, poznato je da se kairo guši u smeću. na samo koji kilometar od famoznog plato gize, poznato je kairsko predgrađe koje služi kao otpadno mjesto. tu stanuje na stotine ljudi koji žive od prerade tog smeća... http://inhabitat.com/incredible-garbage-city-rises-outside-of-cairo/ -------- btw, niti kilometar južnije, vidljiv je aktivni kamenolom. stoga, ništa vojno nije u pitanju.

  • Rafo 10.04.2016.

    Ništa posebno tajanstveno: This is a military base for missiles radar. Same building also you will find it in other military area in the following coordinate 30.0995393N 31.5440226E

Komentiraj...
Vidi sve komentare