To je to što me zanima!

Tata čija je curica oduševila svijet čestitao svima blagdane

Profesor i politički analitičar Robert E. Kelly, čiji je intervju iz ožujka ove godine postao hit jer je na pola govora u ured ušla njegova kćerkica u hodalici, čestitao je Božić svima koji ga prate zbog tog videa
Vidi originalni članak

Sjećate se profesora Roberta E. Kellyja, čiji je intervju ranije ove godine postao veliki viralni hit? Podsjetimo, Kelly se u ožujku javio BBC-u uživo iz svog doma u južnokorejskom Busanu.

"NE SAD, TATA IMA POSLA..." Klinci sabotirali tatin intervju: Ovaj video će vam popraviti dan

Tijekom razgovora o ozbiljnim temama u sobu je upala trogodišnja djevojčica. Voditelj je Kellyja upozorio da mu je kći ušla u sobu i pokušao nastaviti razgovor, a tek trenutak kasnije u sobu je uletjelo mlađe dijete u - hodalici.

Kelly je cijelo vrijeme bio smiren i nastavio s razgovorom kao da se ništa nije dogodilo. Od tada su on i njegova obitelj istinska internetska senzacija.

Izvorni videozapis trenutno ima više od 25 milijuna prikaza na Youtubeu, a kao rezultat svega broj osoba koje prate profesora Kellyja na Twitteru naglo se povećao.

Imajući to na umu, Kelly im je čestitao Božić.

- Sretan Božić svima koji me slijede zbog videa ili zbog moje djece. Polaskani smo vašom ljubaznošću, napisao je ispod fotografije na kojoj uživa u Božiću sa svojom suprugom i dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 26.12.2017.

    Ahhh tateeee, video nije ni malo simpatičan!

  • Snjezana Kos 26.12.2017.

    Pa nista nije zabavno kako on gura dijete od sebe.Bilo bi simpatično da ga je uzeo u krilo,recimo!

  • dopizdilomi 26.12.2017.

    Zašto se Ellini, visokoumno-obrazovni razgovori ne smiju komentirati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare