Viral

Komentari 12

Tata čija je curica oduševila svijet čestitao svima blagdane

Tata čija je curica oduševila svijet čestitao svima blagdane

Profesor i politički analitičar Robert E. Kelly, čiji je intervju iz ožujka ove godine postao hit jer je na pola govora u ured ušla njegova kćerkica u hodalici, čestitao je Božić svima koji ga prate zbog tog videa

Sjećate se profesora Roberta E. Kellyja, čiji je intervju ranije ove godine postao veliki viralni hit? Podsjetimo, Kelly se u ožujku javio BBC-u uživo iz svog doma u južnokorejskom Busanu.

Tijekom razgovora o ozbiljnim temama u sobu je upala trogodišnja djevojčica. Voditelj je Kellyja upozorio da mu je kći ušla u sobu i pokušao nastaviti razgovor, a tek trenutak kasnije u sobu je uletjelo mlađe dijete u - hodalici.

Kelly je cijelo vrijeme bio smiren i nastavio s razgovorom kao da se ništa nije dogodilo. Od tada su on i njegova obitelj istinska internetska senzacija.

Izvorni videozapis trenutno ima više od 25 milijuna prikaza na Youtubeu, a kao rezultat svega broj osoba koje prate profesora Kellyja na Twitteru naglo se povećao.

Imajući to na umu, Kelly im je čestitao Božić.

- Sretan Božić svima koji me slijede zbog videa ili zbog moje djece. Polaskani smo vašom ljubaznošću, napisao je ispod fotografije na kojoj uživa u Božiću sa svojom suprugom i dvoje djece.