To je to što me zanima!

Tata postao viralni hit: Ovako ismijava kćer na Instagramu...

Otac dvoje tinejdžera Chris Martin ima jedinstvene metode odgoja. Umjesto da kaže djeci da prestanu toliko vremena provoditi na internetu, on je rekreirao njihove selfije i nasmijao korisnike društvenih mreža
Vidi originalni članak

Mnogi očevi se vole šaliti sa svojom djecom i raditi im spačke, ali neće svi otići toliko daleko kao Chris Martin iz Washingtona. Ismijao je kćer i sina na internetu na zadovoljstvo njegovih fanova na društvenim mrežama, kojih je otprilike 15 000.

Uzeo je fotografije svoje djece s njihovih društvenih mreža i imitirajući njihove poze, napravio vlastitu kolekciju selfija. Kopirao je sve, od lokacije, odjeće, tetovaža do mimike lica i nasmijao brojne fanove.

Djeci pak to nije bilo toliko smiješno pa je kći Cassie na twitteru napisala kako je maltretira vlastiti otac na društvenim mrežama.

- Moja kći je objavljivala seksi selfije i umjesto da joj kažem da prestane, smislio sam nešto bolje - rekao je komični Chris.

Koristio je i vodootporne markere kako bi nacrtao tetovaže poput onih koje njegova kći ima.

- Tri dana sam skidao boju sa sebe - priznao je Chris i dodao da nije razmišljao o tome prije crtanja.

Našalio se i sa sinom za njegov rođendan, a djeca nisu baš najbolje prihvatila ovu zezanciju dok su korisnici društvenih mreža oduševljeni.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • info.hr 05.07.2016.

    Koliko ka vidim ona postavlja slike svoga tate tako da metoda neme nikakvog uspjeha. Ovo nju čak i potiče na gluposti. Metoda 0 bodova.

  • Plavusa 13 Pink G 02.07.2016.

    Hahahahaha chacha je zakon!Najbolji nacin da postignes zeljeni efekt.Moj je krenuo sa pubertetom pa mu ponekad sve ide na zivce...kad mi je rekao da mu idem na zivce sretno sam uzviknula..."tooooo sineeee, znaci da dobro radim svoj *posao* mame".Hahaha, zao mi je sto mu nisam stigla uslikat zbunjenu facu...al uglavnom nikada vise nije to rekao ni pokazao.Smijeh je najbolji pomagac u odgoju.

  • Preteznovedro 30.06.2016.

    Bolje kazne nema. Odlična ideja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare