To je to što me zanima!

Tek mu je 6 godina, a samo je u 2017. zaradio 11 milijuna $

U društvu velikih faca s YouTubea našla se i jedna 'mala'. Naime, na listi deset youtubera koji su najviše zaradili u godini na izmaku na osmom je mjestu Ryan (6), koji je već sad multimilijunaš
Vidi originalni članak

Poznati poslovni magazin Forbes objavio je listu najbogatijih YouTubera za 2017. godinu. Godinu na izmaku obilježio je Britanac Dan Middleton, poznatiji kao DanTDM, koji je zaradio 16,5 milijuna dolara.

No, najzanimljiviji član TOP 10 zasigurno je 6-godišnji dječak Ryan, voditelj svog YouTube kanala Ryan ToysReview.

Prema Forbesu, Ryan je u 2017. zaradio 11 milijuna dolara te tako zauzeo osmo mjesto ljestvice najbogatijih YouTubera. Kanal su pokrenuli njegovi roditelji 2015., a oni i snimaju te produciraju dječakovu emisiju.

Ryana je proslavio video u kojem otvara golemo Pixarovo jaje puno igračka, objavljen u srpnju 2015., koji je do danas skupio više od 800 milijuna prikaza.

Dječak se još kao četverogodišnjak zaljubio u recenzije igračaka na YouTubeu i roditelji su u njemu prepoznali potencijal. Osim igračaka, Ryan recenzira i slatkiše. Njegov kanal ima više od 10 milijuna pretplanika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strecher515 13.12.2017.

    Zanimljiv način za zaradu. Meni se dosta sviđa kako se ljudima nudi prilika da zarade ali opet ne žele. Imate i ovdje par načina za zaradu u kategoriji Produktivnost. www.kraljmotivacije.com

  • シティポップ 13.12.2017.

    0:37 (u videu) VIDI SE DA GLUMI I ČITA ŠTO MORA GOVORITIIII!!

  • シティポップ 13.12.2017.

    Čuo sam za tog malog Ryana.Znam da voli igračke i sve ali to je opet sve materijalistički.Evo npr.malo dijete koje nema puno novca gleda Ryana i kaže mami zašto on nema toliko puno igračaka kao i Ryan.A čuo sam da čita scenarij dok nešto govori I JOŠ MORA GLUMITI DA JE UZBUĐEN ZBOG IGRAČKI.I čudno je to što ima preko milijuna pregleda a malo lajkova,oko 1 tisuća.Mislim da lažiraju preglede,a i nikad nemaju komentare i naslovi videa su mu skoro svi na malim slovima.To je moje mišljenje.Dječji youtube kanali su prešli SVE GRANICE! I nemojte me krivo shvatiti.Ne vrijeđam sad nikoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare