To je to što me zanima!

Tinejdžer (15) se seksao s kumom koja ga je ucijenila

Tinejdžer kaže kako mu je bivša učiteljica davala poklone, alkohol i marihuanu za seks. Prijetila mu je da će ubiti sebe i svog sina ako prekine vezu...
Vidi originalni članak

Američki sudac Ronald Domnitz slušao je svjedočenje 15-godišnjaka iz Kalifornije, od kojega je njegova bivša učiteljica, koja mu je i krsna kuma, zahtijevala seks u zamjenu za poklone, alkohol i druge usluge. Tvrdi kako se Carmina Erica Lopez (33) seksala s njim u autu, na školskom stolu, u spavaćoj sobi, u sobi njezinog četverogodišnjeg sina i gostinjskoj sobi. Sprijateljivši se s njegovim roditeljima, postala mu je kuma.
- Ako sam htio da me odveze kući ili bilo što drugo, morao sam se poseksati s njom da bih to dobio - rekao je neimenovani dječak na sudu u Chula Visti. Počeli su se seksati s njegovih 11 ili 12 godina. Lopez mu je poklonila motor, čizme i radio. Davala mu je i novac za marihuanu, a jednom je kupila pivo za njega i prijatelje. Seksao se s njom 30 do 40 puta od 2004. do 2008. godine. Zaprijetivši joj da će je prijaviti, rekla je da će ubiti sebe i sina. Lopez je optužena zato što je zlostavljala dječaka i nabavila mu drogu. Ako je osude, mogla bi 'odležati' 19 godina.
- Stalno me mazila i pitala je li mi se sviđa - rekao je dječak.
Na početku nije htio priznati policajcima da ga je neprimjereno dirala jer ju je štitio. Međutim, kasnije je priznao i da je koristio seks kako bi dobio što je želio. Dječak je konačno prekinuo bizarnu vezu čuvši da se Lopez želi udati za njega i roditi mu djecu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bosnia_80 10.05.2009.

    u naslovu piše da se seksao sa kumom, a ono ispade da se seksao sa kamilom;) ..šalu na stranu, mali je ovu ženu iskoristio, dobio je sex, drogu, alkohol od nje .... a sad će ona još dobiti i 19 godina robije... a on će dalje po svome, hehe...ja bih se zapitao ko je tu žrtva...

  • Gatsby 09.05.2009.

    15 godina, pubertet, prasnuo bi i truli panj a ne kumu, puši travu loče pivo i jede g...a. Treba dobro ispitati sve to , ne vjerujem da stvari stoje baš ovako, prije da je on ucjenjivač !

  • bubara 09.05.2009.

    ona nije za zatvor nego za ludaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare