To je to što me zanima!

Tko ide na koncert Tonyja Cetinskog na Ponton festivalu

U nedjelju, 10. srpnja, ne propustite nastup Tonyja Cetinskog u sklopu Ponoton festivala u Zadru. Doznajte kojih pet sretnih dobitnika ulaznica ćete tamo susresti
Vidi originalni članak

Novoosnovani Ponton Festival ovog se ljeta po prvi put održava od 17. lipnja do 20. kolovoza u Zadru na atraktivnoj lokaciji, na moru ispred terase zadarskog Maraschino bara. U ljetnim će mjesecima ponuditi turistima i posjetiteljima kao i građanima Zadra program koji obuhvaća glazbu, ples, film i sport. Festival je nastao iz ideje da se oplemeni turistička ponuda grada Zadra u ljetnim mjesecima, a program uključuje nastupe mladih i neafirmiranih umjetnika iz različitih polja umjetnosti uz nastupe poznatih hrvatskih umjetnika u posebnom okruženju i na specifičnoj pozornici - smještenoj na samom moru tik uz obalu grada.

Nakon vrlo uspješnog i odlično posjećenog Gibonnijevog koncerta, na redu je nastup Tonyja Cetinskog, 10. srpnja. Zadar vas čeka.  

Dobitnici ulaznica u nagradnoj igri 24sata.hr 

Nagradna igra je završila i izvukli smo pet sretnih dobitnika koji su osvojili po dvije ulaznice! Od svih prijavljenih, odabrali smo svakog 20-tog sudionika. Čestitamo dobitnicima: 
Nina Šapina, Zadar
Ana Orlović, Zadar
Ana Valentina Levar, Velika Gorica
Iva Ilić, Pregrada
Lea Ivuša, Zadar

Dobitnici svoje ulaznice podižu na ulazu uz predočenje osobne iskaznice i napomenu da su karte osvojili u nagradnoj igri na 24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare