To je to što me zanima!

Tko želi biti milijunaš: Voditelju pokazala svoje sretne gaćice

Njemačka: Anja Glodde je u ponedjeljak nastupila u kvizu Tko želi biti milijunaš. U jednom je trenutku izvadila svoje gaćice. Objasnila je kako joj one nose sreću
Vidi originalni članak

Anja Glodde, studentica i majka sina, je u ponedjeljak u njemačkoj verziji emisije 'Tko želi biti milijunaš?' iznenadila voditelja Günthera Jaucha tako što je u jednom trenutku izvadila gaćice i rekla mu kako joj one donose sreću, piše Bild. Jauch je odmah skočio sa svojeg stolca i došao do Anje kako bi proučio gaćice. Kandidatkinja mu je tada otkrila kako za studij zarađuje kao gogo-plesačica. Ipak naglasila je kako ne pleše po stolovima. 

Anja je od samog početka kviza bila nervozna. Čim je najbrže riješila kvalifikacijsko pitanje skočila je Jauchu u zagrljaj i na njegovoj košulji ostavila trag ruža. Jauch ju je pitao da li tako postupa sa svim muškarcima, a ona mu je odgovorila: Samo s onima koji su mi zgodni. Zapela je već na prvom pitanju. No nakon što je malo razmislila odgovorila je točno. Na kraju je osvojila 4000 eura (oko 29.200 kuna).   

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pravda je spora 12.01.2011.

    mala je dobra iako vjerujem da ona tih 4000 eura brzo zaradi i na štangi.

  • sandi185 12.01.2011.

    Eto,sad će za tih 4000 eura moći kupiti kamion pun gaćica, i biti će najsretnija na svijetu...

  • miško 12.01.2011.

    pa zar nije te sretne gacice trebala imat na sebi i onda ih pokazat? to bi bilo jos zanimljivije

Komentiraj...
Vidi sve komentare