To je to što me zanima!

To se traži: SP u skakanju na trampolinu posve golih grudi

Ne znamo na temelju čega bi sve suci dijelili ocjene i bi li se gledatelji na tribinama mogli kontrolirali, ali znamo da bi milijuni uživali u tom natjecanju da doista postoji
Vidi originalni članak

Video koji donosimo zapravo je genijalan način autora da privuče pažnju muškaraca i upozori ih da bi i oni trebali brinuti o prevenciji raka dojke jer također mogu oboljeti, no tko može jamčiti da jedno takvo natjecanje doista neće biti organizirano sada kada je ideja tu?

Skeč je, istaknimo, osmislio irski komičar Chris O'Dowd, koji ujedno u spotu tumači Larsa Larsona, muškarca s najboljim poslom na svijetu. 

Larsova zadaća je brinuti o sigurnosti djevojaka i služiti im kao 'oružar' i maser, što bi i u stvarnosti netko morao činiti da natjecanje postoji.

Pa, dok ga netko ne organizira, uživajte u videu onoliko puta koliko vam je srcu drago, ali i ne zaboravite na poruku koju šalje. 

Također, obavezno posjetite i Larsovu stranicu na kojoj možete upoznati sve misice iz spota, ali se i informirati o toj zloćudnoj bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Smoke 18.09.2012.

    a vidi posla iz snova :D

  • ceky_1 17.09.2012.

    ja nebih mogao to raditi, nebi mi se mogao spustiti :))) predobre male haahh :D

  • Fritza 17.09.2012.

    Pa ako je za humanitarnu svrhu - opravdano je. Jeste da je neobično, ali mislim da nikoga ne bi trebalo vrijeđati. Uostalom, i žene vole vidjeti dobre ženske grudi. Koma bi bilo da su komadi u spotu iznad 50 godina... Brrrr!

Komentiraj...
Vidi sve komentare