To je to što me zanima!

Toliko je lijen da šeće psa vozeći se sa sinom u autu

Titulu najljenijeg čovjeka u Velikoj Britaniji dobio je 35-godišnji Kevin Pyle iz Newcastlea, koji izvodi svog psa u šetnju kvartom vozeći se u automobilu
Vidi originalni članak

Kevin je toliko lijen da čak niti ne vozi auto dok šeće psa, vozi ga njegov sin, 18-godišnji Karl. Kevin samo drži uzicu dok njegov četverogodšnji put bull Bruce, trčkara uz auto u njihovom kvartu.
- Tata je nevjerojatan, on je najljenija osoba koju znam. Otkako je dobio novi posao vozača samo spava po cijele dane. Sve radimo za njega dok on leži u krevetu, nosimo mu hranu, piće. Čak nas zove da mu promijenimo program na televiziji - rekao je sin Karl.
On ga je i nominirao na jednom radijskom natjecanju za najljeniju osobu. Naravno, Kevin je bez većih problema osvojio titulu.
- Znam da grozno zvuči kad netko čuje da šećem psa dok sam u autu, ali to mi pomaže da se ne smočim kad pada kiša, a i pas me ne može povući i srušiti na tlo kao inače - rekao je lijeni Britanac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • josica 21.10.2008.

    Niste vi upoznali iz Zadra sa voštanice jednou osobu. Taj nema niti psa... tvrdim da ne postoji na kugli ljeniji čovjek. ovaj bar šeta psa...

  • Chilily 14.10.2008.

    hahahahahahha, ne znaš ko je gluplji: on što traži da mu mijenjaju programe ili oni koji ga promijene...xD

  • gucica 14.10.2008.

    Ma daj sramoto jedna šta te nije sram da si nisi sposoban niti program promjeniti!Najbolje bi ti bilo da se ubiješ i tako nečeš ništa morati raditi osim ležati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare