To je to što me zanima!

Transvestit s tajnom među nogama čuva se za brak

Njemački transvestit, koji ne želi otkriti što ima među nogama, upoznao je pravog muškarca s kojim želi imati djecu. Seksa neće biti prije braka
Vidi originalni članak

Lorielle London (26) je rođena kao Lorenzo Woodard u njemačkom Birkenfeldu. Otac joj je američki vojnik, a majka Njemica. Školovala se za krojačicu, a 2003. godine se prijavila na show 'Njemačka traži zvijezdu'. Zahvaljujući lijepom glasu i ekscentričnim nastupima došla je do finala. Počela je uzimati hormone i nositi dugu kosu. Produljila je trepavice, smanjila nos, stavila silikone u grudi. Postala je Lory Glory. 2008. godine, ali je morala promijeniti ime zato što ju je pjevačica gospela tužila zbog krađe imena. Počela se zvati Lorielle London. Kasnije je nastupila i u 'Preživljavanju u džungli'. Bila je druga.
- Htjela sam ljudima pokazati da je moja transseksualnost normalna. Odnosno da je ono što imam među nogama, ili možda više nemam, moja stvar - rekla je Lorielle.
Nakon toga postala je 'posvuduša'. Na jednom partyju upoznala je Jobsta von Harlessema (52), dizajnera i člana FDP-a. S njim kaže želi imati djecu, ali je naglasila da seksa prije braka neće biti.
- Želim sa seksom čekati do braka. Nisam za avanturu za jednu noć, a Jobst je prvi muškarac s kojim mogu zamisliti svoju budućnost. Zato ćemo si ostaviti vremena - rekla je Lorielle.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Malkavian 20.01.2010.

    Tko voli nek izvoli...ak je ona sretna u svom životu, neka joj bude sa srećom.

  • user_43440 13.01.2010.

    ideš ju kresnit a ona te izbuši ko staru kantu!

  • Krumpir 13.01.2010.

    ....fuj bljak.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare