To je to što me zanima!

Traži se voditelj Špancirfesta: Prijavi se za naj posao ljeta!

Špancirfest će ponovo imati posebno mjesto u programu 24sata TV-a. Na dnevnoj bazi na 24sata TV emitirat će se reportaže s festivala koje će snimati ŠpancirfestTV ekipa
Vidi originalni članak

Nakon više od 13.000 izvođača sa svih kontinenata i više od 2,3 milijuna posjetitelja kroz proteklih četrnaest godina, Festival dobrih emocija Špancirfest po 15. jubilarni puta na jedinstvenu pozornicu varaždinske povijesne jezgre i ove godine, od 23. kolovoza do 1. rujna donosi deset raznovrsnih festivalskih dana. Da bi što kvalitetnije prenijeli ugođaj iz Varaždina, potrebna nam je simpatična, vrckava, spretna i staložena TV voditeljica, odnosno voditelj.

Prijavi se za najbolji posao ovog ljeta i provedi zadnje dane kolovoza na jedinstvenom festivalu u Varaždinu!

Ako misliš da si baš ti ona/onaj kojeg tražimo, prijavi se na online audiciju! Sve što moraš učiniti je snimiti kratki video u kojem ćeš se predstaviti, a potom poveznicu na taj video staviti ispod  video poziva na YouTubeu. Natječaj će imati tri kruga. Uključuje jednodnevni radni izlet u Varaždin u drugom krugu, dok u završni krug prolaze dva najbolja kandidata. Prije nego uključiš kameru i kreneš se snimati, prouči pravila i uvjete na facebook stranicama 24sata TV-a. Osoba koja dobije posao, kao voditelj na Špancirfestu dobit će honorar od 3000 kuna, osiguran smještaj i hospitality.

Prvi krug natječaja traje do 14. kolovoza stoga kameru u ruke i uključi se!

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Za one koji nemaju voditeljske ambicije, a voljeli bi biti dio jedinstvenog Špancirfesta 24sata.hr pripremio je 2 festivalske ulaznice! Uključi se popunjavanjem obrasca i odgovori na nagradno pitanje  "Nabroji tri razloga zašto bih željela/želio posjetiti Špancirfest'.  Dva najbolja odgovora nagrađujemo stoga budite originalni, a uključiti se možete sve do 14. kolovoza u 11 sati nakon čega ćemo izabrati dobitnike. Sretno svima!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • paštašuta12 13.08.2013.

    posa točno po mojoj mjeri!!!!!!!!

  • cicmic 13.08.2013.

    Jes' to ti il' se pas posr*o? lol

  • SmiljanVajdić 13.08.2013.

    Pozivam sve koji mogu doći da dođu na barem jedan dan neka vide program i odaberu ne će požaliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare