To je to što me zanima!

Tražila dečka na netu pa izašla na spoj s izgubljenim bratom

Sarah Kemp (42) kaže kako nikada ne bi pristala na izlazak na 'slijepo' da se nije tako oduševila Georgeom Bentleyjem (47). Nije ni znala da je na spoju s bratom
Vidi originalni članak

Rastavljena Sarah Kemp (42) prijavila se na internetsku stranica kako bi pronašla srodnu dušu. Oduševila se Georgeom Bentleyjem (47). Izmijenili su email adrese i slike, piše Daily Mail. Tako su se dobro 'poklopili' da su nakon tri mjeseca dopisivanja dogovorili susret u Londonu. Međutim, otkrili su da imaju i više toga zajedničkoga nego što su mislili - roditelje.

- Možete li zamisliti oduševljenje, iznenađenje, veselje i nelagodu koju smo osjećali - rekla je Sarah i dodala kako nikada ne bi pristala na izlazak na 'slijepo', ali je osjećala povezanost s njim. 

Roditelji Felicity i David Bentley razveli su se 1975. godine. Tada šestogodišnja Sarah otišla je živjeti s majkom u Edinnburgh dok je David otišao s ocem u London. Nisu ostali u dobrim odnosima i djeca su izgubila kontakt. Nakon što su odrasli, pokušavali su se pronaći, ali imali su premalo informacija jedan o drugome. Sarah se udala 1989. godine i razvela godinu dana kasnije, ali je zadržala muževo prezime.

- Nisam imao pojma gdje je. Tražio sam Sarah Bentleys i nakon nekog vremena jednostavno odustao - rekao je George. Iako im je bilo neugodno jer je izlazak počeo kao ljubavni susret, a završio kao obiteljsko okupljanje, proslavili su sa šampanjcem i prisjećali se uspomena iz djetinjstva. Stručnjaci kažu kako je za njihovu susret šansa bila jedan prema 500 milijuna, 30 puta manja nego za osvajanje lota.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • komentator s marsa 27.03.2011.

    bitno da su stručnjaci izračunali da je šansa 30 puta manja nego da dobijete na lotu -.-

  • podravacc 27.03.2011.

    42 i 47 godina????mislili ste valjda 62 i 67 godina

  • MAYA_9 27.03.2011.

    ides koja je to slucajnost... iz takvih razloga upravo nevjerujem u slucajnost... nista nije slucajno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare