To je to što me zanima!

'Tražim cimericu. Ručak da me čeka nakon posla. Ako pereš i ribaš, mogu sniziti cijenu...'

Kaže i da jede u menzi jer mu je blizu i jeftinije, no bilo bi mu draže da cimerica zna kuhati i spremati razna jela - da ga "ručak čeka kada se vrati s posla, a ne da mora s njom ići u menzu"
Vidi originalni članak

U studentskoj grupi Stjepan Radić - Sava na Facebooku osvanuo je bizaran oglas u kojem jedan student tehničkog fakulteta traži cimericu za stan na Jarunu. Cijena najma je 200 eura te ne uključuje režije, no ono što je zanimljivo, a u jednom trenutku i bizarno, su uvjeti koje traži.

Navodi kako stan nije pet friendly, ne tolerira pušenje duhana, marihuane, drogiranje. Bilo bi idealno, tvrdi ovaj student, da cimerica nije s tehničkog fakulteta jer kako navodi, "jedva sam sa sobom izdržim, ne treba mi još jedan tehničar".

GUŽVA U ZAGREBAČKIM DOMOVIMA Bez sobe u domu ostalo je preko 3000 studenata: 'Najisplativije mi je kupiti mjesto od nekog...'

Od buduće cimerice očekuje i da je kulturna, pristojna i načitana. Cajke ne podnosi – 'ako ćeš ih puštat, ja ću puštat Thompsona', tvrdi.

Kaže i da jede u menzi jer mu je blizu i jeftinije, no bilo bi mu draže da cimerica zna kuhati i spremati razna jela - da ga "ručak čeka kada se vrati s posla, a ne da mora s njom ići u menzu". 

UPISI NA FAKULTETE Za jesenski rok ostalo je 13.625 mjesta. Zbog malih plaća mladi više ne žele u meteorologe

Dodaje i da ako je uredna, pere suđe i čisti - može spustiti cijenu najma za 20 eura.

- Još ako si uredna, znaš prati suđe, ribati pod i čistiti po stanu dok sam ja na poslu, mogu sniziti cijenu na 180€ mjesečno - navodi ovaj student u oglasu te napominje da stan ima osigurano parkirno mjesto koje se dodatno plaća.

Brojni korisnici na Facebooku skupili su se u komentarima.

- Mislim da se više traži buduća žena nego cimerica - piše jedna djevojka.

- Dopeljaj ti sebi najbolje mamu da ti kuha i pegla pa si miran - dodaje korisnik.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • liliZG2.0 30.08.2023.

    najjače mi kad kaže da neće još jednog tehničara jer je previše i sam sebi.....

  • ifana 23.08.2023.

    Sek.s isto da bude vrijedna?

  • Ludjakinja1 23.08.2023.

    Sheldon

Komentiraj...
Vidi sve komentare