To je to što me zanima!

Trećina žena obožava voditi ljubav sa strancem

Istraživanje koje provodi internetska stranica 'Dating Direct' pokazuje da svaka treća žena želi doživjeti seks bez obaveza sa strancem
Vidi originalni članak

Sutra imam slobodan dan i dobro bi mi došlo malo zabave. Ima li netko da me zabavi? Ako ima, neka mi se javi pa ćemo vidjeti što će se dogoditi... - piše djevojka na jednoj internetskoj stranici. Žene kažu da ih ta vrsta seksa opušta, no to je i znak da su one sve sličnije muškarcima. Književnica Suzanne Portnoy (46) poznata je po svojim erotskim memoarima u kojima opisuje seksualno buđenje nakon 10 godina braka te seks sa strancima.
- Vrijeme je za mene najveći problem jer imam dvoje djece i zahtjevnu karijeru. No ja obožavam seks pa mogu birati između apstinencije i seksa bez obaveza. Vrlo jednostavno sam se odlučila za ovo drugo i uživam u tome - priča Suzanne.
- Žene su ovisne o prvom izlasku, prvom poljupcu i prvom seksu s novim partnerom. To ne možemo dobiti ako smo u stabilnoj vezi - dodaje. Julie (29) se takvim stranicama za upoznavanje i druženje bez obaveza koristi već dvije godine.
- Prvi stranac kojeg sam upoznala bio je toliko zgodan da nismo uspjeli ni piće popiti do kraja. Nakon savršenog seksa je otišao iz mog kreveta i nikada više nismo kontaktirali - priča svoja iskustva Julie koja nema partnera jer ne voli tu vrstu odgovornosti. Psiholozi kažu da je u seksu najvažnija sreća. Pa ako su djevojke sretne nakon takvog seksa treba ih pustiti da uživaju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • god of war 08.03.2008.

    i svih,od tih trećinu žena poslje se idu testirat,pa razvod braka,pa na drogi itd itd..ma goni to....kuje,drolje..pa recite vi žene,da smo mi gadovi,svinje itd!! a pogledajte vas!!!hebem vas!!!

  • sanjin0112 08.03.2008.

    Gdje ima takvih žena????

  • black25 08.03.2008.

    Za mene je ovo totalno glup članak. Kada bi svatko radio u braku ono što njemu paše i što mu je palo na pamet, onda bi se brakovi raspali do prve subote iza svadbene fešte. Možeš mislit, ti ćeš se serijski trošit okolo pitaj Boga s kime, a muž/ili žena će te kod kuće čekati pun ljubavi i poštovanja i pitati jel ti bilo lijepo, i brak će cvjetati. Djeci ćeš davati primjer žigola/ili drolje,a ona će izrasti u dobro odgojene mlade ljude (s usađenim životnim vrijednostima i nekim načelima). A da se o spolnim bolestima ne priča. Život je previše složen da bi se nešto moglo raditi a da automatski ne utječe i na koješta drugo......Ovo bi moglo proći kao predložak za nastavak Seksa i grada, ali u životu (osim ako nisi opaljen ti,ili druga strana) teško može proći.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare