To je to što me zanima!

Tuži grad za 132,5 mil. kn jer ga 'nadziru avionima'

Michael Lucchese (57) tvrdi da ga helikopteri i avioni prate već dvije godine i da je pod stalnim stresom. Propale su mu veze i ne može raditi
Vidi originalni članak

Michael Lucchese (57) tužio je Huntington Beach u Kaliforniji jer tvrdi da ga helikopteri i avioni slijede do čak 20 puta dnevno. Traži 132,5 milijuna kuna odštete jer ga, kaže, grad već dvije godine drži pod stalnim nadzorom zbog čega je stalno pod stresom te su mu propale neke veze.
- Fizički i psihički mi je postalo nemoguće raditi jer sam pod stalnim emocionalnim stresom - napisao je u tužbi. Poručnik Russell Reinhart kaže da ga policija ne nadgleda.
- Prošle godine smo pričali s njime i rekao je da je helikopter koji ga slijedi bio zelen sa bijelom zvijezdom sa strane. Naši su plavi sa bijelom crtom i crtežom značke. No, iznad grada svaki dan prolijeću privatni helikopteri, helikopteri nekih drugih državnih tijela, helikopteri hitne, vojni i izvjestiteljski helikopteri. U svakom trenutku kada pogledate gore možete vidjeti neki helikopter - kaže Reinhart. Lucchese nema dosje u policiji niti je ikada pravio probleme, a ovo mu je prva tužba u životu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mimini 26.05.2010.

    ma čovjeku su malko živci popustili... ništa zato,u današnje vrijeme čudo da nas nema više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare