To je to što me zanima!

Tvrdi da može biti i brži: Za 17 sekundi složio Rubikovu kocku

Tinejdžer je snimljen s Rubikovom kockom usred gradske vožnje vlakom. Ostali putnici su ga počeli zainteresirano snimati, a on je u stilu pravog 'mahera' brzinski složio legendarnu mozgalicu...
Vidi originalni članak

Svi ste sigurno bar jednom u životu pokušali složiti Rubikovu kocku. Uspjeli ili ne, to je već druga stvar. Neki od nas ju ne mogu složiti u roku od 17 sati, dok drugi to učine u 17 sekundi tijekom vožnje gradskim prijevozom. Protagonist ove priče je Daniel Thai, 16-godišnjak snimljen sa svojom igračkom u gradskoj vožnji vlakom u australskom Perthu.

Ostali putnici su ga u čudu gledali i snimali mobitelima, a video je na Facebooku objavio Alex Kapor. U jednom danu pregledalo ga je više od 30 tisuća oduševljenih korisnika.

- Igrao sam se s Rubikovom kockom nakon napornog dana na poslu kad me jedan gospodin uočio i htio vidjeti koliko brzo ju mogu složiti. Odjednom se oko mene našla publika i počela snimati. Nema posebnog trika, sve je u vježbanju - kaže ovaj nadareni tinejdžer, koji tvrdi da mu inače treba i manje od 15 sekundi bez prisustva publike. 

Ništa, nek' se snimi sam i to dokaže...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 18.07.2017.

    bravo maheru

  • 17.07.2017.

    imam frenda koji složi za 9 sekundi, više puta mjereno i provjereno, i da, Hrvat je, a ne kosooki

  • LilačaLoo 17.07.2017.

    a sta s onim nasim malenim koji ju slaze s povezom na ocima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare