To je to što me zanima!

Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 24.500 kn

U računalo se entitet s druge strane navodno uselio nakon što je preko noći ostalo na groblju, pa danas levitira, samostalno piše poruke, ali i pomaže očistiti garažu...
Vidi originalni članak

Amerikanac iz Austina u Teksasu zaradit će doista lijepe novce na eBayju zahvaljujući tvrdnji da je njegov Apple MacBook iz 2007. godine uklet.

Snalažljivi je prodavač u nedjelju postavio početnu cijenu od samo 75 dolara, pa u srijedu dočekao ponudu od 3600 dolara (24,5 tisuća kuna), za koju slobodno možemo reći da neće biti i posljednja budući da je do isteka roka prodaje ostalo još četiri dana.

Vlasnik računala nadimka Wfatzinger je od nedjelje dočekao čak 138 promjena cijena na više, i to sve zato što je uz proizvod napisao par rečenica u kojima je naveo da se njegov MacBook počeo čudno ponašati nakon što ga je jednom prilikom zaboravio na groblju.

- Ponio sam ga sa sobom dok sam izađivao skice nadgrobnih spomenika da s njega dopire glazba, pa ga sutradan našao još uvijek otklopljenog kako 'pušta' Beethovena.

- Ubrzo nakon toga sam primijetio da su sve moje pjesme na iTunesima počele zvučati zastrašujuće, a računalo je nedugo potom i samo promijenilo fotografiju sa zaslona u sablastan prikaz - napisao je prodavač i dodao da je to tek bio početak:

- Više puta sam ga zatekao kako levitira, a potom otkrio i to da želi komunicirati. Tada sam mu dao olovku, pa danas ispisuje poruke jednom kad je uspije zgrabiti monitorom i tipkovnicom (vidi sliku).

- Na jednoj je od njih neki pokojnik poručio da je nepravedno optužen za ubojstvo i pogubljen 1902. godine na električnoj stolici, no unatoč okolnostima moram naglasiti i to da je računalo na mene imalo pozitivan utjecaj te da mi čak ponekad pomagalo da očistim garažu - napisao je između ostalog vlasnik koji unatoč vrlo bizarnoj priči sad pritišće F5 na tipkovnici i gleda kako se novci gomilaju.

ebay.com

Idi na 24sata

Komentari 79

  • bijach 02.03.2015.

    Prije bi rekla da je u lika nešto ušlo :S

  • user_140683 28.02.2015.

    Evo i ja imam jedan takav, čak mu i neke tipke fale, ukrali ih duhovi. Inače između ostalog sam pere suđe, kopa vinograd i sve što god poželite.

  • xxx008 23.02.2015.

    vjerovatno i svemir ima negdje svoje granice,ali ljudska glupost definitivno nema!! Ali nije lik kriv ako ima idiota koji ce toliko platiti nek im uzme pare i to je to,zašto ne kad mu se nude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare