Obavijesti

Viral

Komentari 79

Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 24.500 kn

Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 24.500 kn
1

U računalo se entitet s druge strane navodno uselio nakon što je preko noći ostalo na groblju, pa danas levitira, samostalno piše poruke, ali i pomaže očistiti garažu...

VIDEO

Amerikanac iz Austina u Teksasu zaradit će doista lijepe novce na eBayju zahvaljujući tvrdnji da je njegov Apple MacBook iz 2007. godine uklet.

Snalažljivi je prodavač u nedjelju postavio početnu cijenu od samo 75 dolara, pa u srijedu dočekao ponudu od 3600 dolara (24,5 tisuća kuna), za koju slobodno možemo reći da neće biti i posljednja budući da je do isteka roka prodaje ostalo još četiri dana.

Vlasnik računala nadimka Wfatzinger je od nedjelje dočekao čak 138 promjena cijena na više, i to sve zato što je uz proizvod napisao par rečenica u kojima je naveo da se njegov MacBook počeo čudno ponašati nakon što ga je jednom prilikom zaboravio na groblju.

- Ponio sam ga sa sobom dok sam izađivao skice nadgrobnih spomenika da s njega dopire glazba, pa ga sutradan našao još uvijek otklopljenog kako 'pušta' Beethovena.

- Ubrzo nakon toga sam primijetio da su sve moje pjesme na iTunesima počele zvučati zastrašujuće, a računalo je nedugo potom i samo promijenilo fotografiju sa zaslona u sablastan prikaz - napisao je prodavač i dodao da je to tek bio početak:

- Više puta sam ga zatekao kako levitira, a potom otkrio i to da želi komunicirati. Tada sam mu dao olovku, pa danas ispisuje poruke jednom kad je uspije zgrabiti monitorom i tipkovnicom (vidi sliku).

- Na jednoj je od njih neki pokojnik poručio da je nepravedno optužen za ubojstvo i pogubljen 1902. godine na električnoj stolici, no unatoč okolnostima moram naglasiti i to da je računalo na mene imalo pozitivan utjecaj te da mi čak ponekad pomagalo da očistim garažu - napisao je između ostalog vlasnik koji unatoč vrlo bizarnoj priči sad pritišće F5 na tipkovnici i gleda kako se novci gomilaju.

ebay.com

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.