To je to što me zanima!

U špiljama našli 10.000 godina stare prikaze izvanzemaljaca

Slike mještane nisu iznenadile jer se u tim krajevima odavno predaju priče o 'rohela ljudima'. Ta su stvorenja dolazila s neba u letećim tanjurima i odvodila pojedince...
Vidi originalni članak

Arheolozi koji istražuju špilje podno indijskih sela Chandeli i Gotitola u regiji Bastar, pronašli su prije nekoliko dana prikaze koji navode na zaključak da su to područje svojedobno posjećivali izvanzemaljci.

Takvu mogućnost dopušta i arheolog JR Bhagat, koji će zatražiti mišljenje brojnih svjetskih stručnjaka, uključujući i onih iz NASA-e, prenosi Times of India.

- Nažalost, trenutačno u timu nemamo eksperta za to područje, međutim slike uočene na zidovima špilja jasno prikazuju bića koja nisu s ovog planeta. Stoga moramo uzeti u obzir mogućnost da su se naši preci doista susretali sa stvorenjima koja su dolazila iz svemira - izjavio je Bhagat, koji je procijenio da su slike stare deset tisuća godina.

Stvorenja sa slika nemaju nosove i usta, a na nekoliko prizora se čini i kao da nose nekakva svemirska odijela.

- Naravno, ne možemo isključiti mogućnost da su naši preci samo crtali stvorenja o kojima su maštali, ali zanimljivo je da su letjelice prikazane baš onakvima kakvima ih viđamo u današnjim filmovima - dodao je Bhagat.

Slike mještane nisu iznenadile jer se u tim krajevima s koljena na koljeno prenose predaje o 'rohela ljudima', niskim bićima koja su stizala s neba u tipičnim letećim tanjurima i potom iz sela zauvijek odvodila ljude.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • 19.01.2019.

    oni su dolazili na zemlju još prije tisuću godina

  • zuzu9999 08.08.2014.

    Onaj tko vjeruje da smo sami u ovolikom svemiru je očito budala, a hoćemo li ikada stupiti u kontakt sa nekom izvanzemaljskom vrstom vrijeme će pokazati.

  • IlijaGromivnik 07.08.2014.

    to su oni od starine jaki ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare