To je to što me zanima!

U srednjoj je bio 'debeljko', a danas se cure okreću za njim

James Tilley je u srednjoj školi težio 107 kilograma, a zatim je u tri mjeseca izgubio 40 kilograma i pridružio se britanskim marincima. To mu je promijenilo život...
Vidi originalni članak

James Tilley (24) iz engleskog Wiltshirea nedavno je otvorio vlastitu teretanu s ciljem pomoći onima koji se žele pridružiti britanskim marincima. Njegova životna priča prati poznatu kritalicu 'prati svoje snove', a sve je krenulo još prije osam godina.

Tada je James bio u srednjoj školi i težio 107 kilograma, a dnevno je u organizam unosio do pet tisuća kalorija. Shvatio je da tako više ne ide i odlučio nešto promijeniti. U naredna tri mjeseca smršavio je čak 40 kilograma i prijavio se na natječaj za ulazak u marince, piše Daily Mail.

- Uvijek sam bio razredni klaun zbog svoje debljine i time nasmijavao kolege, a onda sam shvatio da sam zapravo bijedan i da to više nema smisla. Više nisam htio izlaziti iz kuće ni družiti se s prijateljima. Otac mi je predložio da se pridružim marincima i od tog trenutka se u meni nešto prelomilo, kaže James.

Nakon što je prošao naporne testove, služio je u marincima od 2011. do 2015. godine. S povratkom kući na pamet mu je pala ideja o otvaranju vlastite teretane, no u početku nije imao potrebnih sredstava za taj cilj.

S vremenom je počeo skupljati novac uz pomoć svoje današnje zaručnice Emme i uspio u svom naumu, a na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije iz svoje teretane.

Baš je preko Instagrama upoznao Emmu, kojoj su se svidjeli njegovi selfieji. Danas dnevno jede tri obroka piletine i riže, a ponekad se počasti proteinskom pizzom.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • umjereni pacifist 28.09.2017.

    za njime se okreću.-za mnom su trčale!.

  • Milokliz 28.09.2017.

    Kako baba kaže 'sinko ali to ne hebe'

  • Arzancanin 28.09.2017.

    Da ok čovjek trenira i sve je to ok 👌. Ali muškarac nije. Slika se kao tinejdžer od 16 godina😂😂😂😂!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare