To je to što me zanima!

U subotu čitateljima darujemo kupone s odličnim popustima

Uz tiskano izdanje 24sata ove subote svim čitateljima darujemo 21 kupon za lakšu i povoljniju kupnju do čak 50 posto popusta pomoću koje možete obaviti najpovoljniji jesenski shopping
Vidi originalni članak

Dolaskom jeseni mnogi su pohrlili u dućane i trgovačke centre kako bi nabavili nove komade odjeće, obuće i potrepština za dom, stoga našim čitateljima u subotu poklanjamo popuste za što jeftiniju i jednostavniju kupovinu. 

Svakom čitatelju dnevnih novina darujemo 21 kupon za lakšu i povoljniju kupnju do čak 50 posto popusta. Kupite povoljno odjeću i obuću za sebe, djecu ili supružnika, opremite stan ili nabavite novi komad nakita. U Emmezeti pronađite popuste na vrhunske marke, kao što su Beurer, Philips, Sencor, Bosch, Zilan i druge. Uhvatite priliku te dom opremite novim glačalom, sokovnikom, tosterom, TV-om...

U Argentumu ili Zaksu kupone iskoristite za kupnju prekrasnog nakita, a u Borovu, Galileu, Europi 92, Shoe Boxu ili Massu pronađite toplu odjeću ili obuću za jesen i zimu. Kuponi se mogu iskoristiti na području cijele Republike Hrvatske u razdoblju od 29. rujna do 5. listopada.

Zato ne propustite subotnji broj vaših omiljenih dnevnih novina te uz najnovije vijesti, najzanimljivije priče i zanimljivosti obavite i najpovoljniji jesenski shopping.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare