To je to što me zanima!

Uber na amiški način: Svoje klijente vozi gradom u kočiji

SAD: Timothy jednostavno vozi kroz grad i svako može uskočiti u njegovu kočiju. Netko se može pridružiti pa putnici dijele troškove. Turisti i mještani su oduševljeni njegovom idejom
Vidi originalni članak

Timothy Hochstedler iz Michigana je kreirao "amiški Uber". Iako nije udružen s Uberom Timothy svojim klijentima nudi taksi vožnju i to u kočiji. Za samo pet dolara ljude će voziti u Colonu gdje god treba. 

- Većina mojih klijenata nisu iz Colona, no sve je krenulo do onih koji žive u Colonu i oni su me tražili da ih prevezem u grad ili kući - kaže Timothy.

No kako stupiti u vezu s "Uberom" koji vozi amiš i koji ne smije koristiti suvremene uređaje. Timothy jednostavno vozi kroz grad i svako može uskočiti u njegovu kočiju. Netko se može pridružiti pa putnici dijele troškove.  

- Oduševljen sam jer ovo nije nešto tipično za Amiše - kaže Bruce Jordan koji je počastio unuke vožnjom u kočiji, piše OddityCentral. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ichbin2 11.08.2018.

    nema rege, nema nafte, nema servisa, ustvari ima, malo kolomaza i svakih 50g garnitura feroda i ako se pazi nema tu problema, jedino je upitan domet baterije tj. konja

  • x00x 11.08.2018.

    al bi dobio po lampi od sahista

  • Savjesni pijani vozač 11.08.2018.

    Kolki co2 imaju konji? ko kupi za njima kad se pokakaju na ulici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare