To je to što me zanima!

Učitelj se s praznika vraća s novim grudima i u suknji

Walter S. kaže da se oduvijek osjećao kao žena. Želi s djecom pričati o promjeni spola i naučiti ih da prihvaćaju različitosti, no prijeti mu otkaz
Vidi originalni članak

Nakon što se nastavnik Walter S. vrati sa školskih praznika u učionicu Tehničke škole u Beču, sigurno će privući pozornost učenika. On je na praznike otišao kao učitelj, a vratit će se kao učiteljica.
- Kao mali sam se osjećao kao djevojčica. To je bio dugogodišnji proces. No s Walterom sam završio, sad sam Andrea. Sada imam plavu kosu, grudi, nosim suknje i dizajnersko remenje - kaže Andrea i dodaje da joj je direktor škole indirektno rekao da bi mogla dobiti otkaz.
- Borit ću se. Djeca moraju naučiti živjeti s različitim ljudima - kaže. S učenicima planira na nastavi pričati o promjeni spola.
- To će mi biti prilika da se javno predstavim kao žena. Napisala sam i pismo svojim kolegama učiteljima, no nisam sigurna da li su ga dobili - kaže Andrea.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • predsjednik03 06.09.2010.

    ...po kratkom postupku...

  • predsjednik03 06.09.2010.

    metak

  • buca00 06.09.2010.

    Metak u čelo. Btw, ona slika na kojoj je još muškarac mora da je jako stara jer na slici na kojoj je žena izgleda 20 god starije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare