To je to što me zanima!

Ugrizao psa te mu zauvijek zabranili držati životinje

Philip Carter, 29-godišnjak iz Loughborougha ugrizao je svog psa, Splodgea za nos kako bi mu vratio jer je životinja prvo njega ugrizla za ruku
Vidi originalni članak

Da je pas ugrizao čovjeka i nije neka vijest. Međutim, nakon što čovjek ugrize psa, stvari postaju zanimljive. Philip Carter (29) iz Loughborougha u Velikoj Britaniji nije se baš slagao sa svojim psom, Splodgeom. Jednu ga je večer pas ugrizao za ruku. Ljutiti Britanac odlučio mu je vratiti. Ugrizao ga je za nos. Udruga za zaštitu životinja podigla je glas te su Philipa odveli u policijsku postaju, a optužili su ga za okrutnost prema životinjama te nepružanje pomoći jer nije odveo psa veterinaru iako je mješanac terijera imao teške ozljede i probleme s disanjem. Dobio je doživotnu zabranu držanja životinja, a mora platiti i 4130 kuna sudskih troškova. Britanac se pokušao izvući na samoobranu tvrdeći da ga je pas jako ugrizao, ali to mu na sudu nije prošlo.
- Izbjegli ste zatvor samo zato jer ste priznali što se napravili - rekao mu je sudac Jonathan Taaffe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • marta19 15.03.2009.

    MAJMUN, BAS SI MAJMUN!!!!!! nema sta!!!!!!

  • majmun66 14.03.2009.

    ja volim životinje,al da me neka džukela ugrize,ja ga ne bi ugrizo,nego bi ga nogom našamaro

  • AmStaffSb 14.03.2009.

    Taj pas je još i dobro prošao kako porlaze psi kod nas. Trebalo bi i kod nas uvesti velike novčane i zatvorske kazne za sve nasilnike bez obzira jer nasilan prema životinji ili čovjeku. Jer izgleda da se nitko ne opameti dok ne odleži malo duže u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare