To je to što me zanima!

Ukleti hotel prestravio je američke igrače bejzbola

Čudni zvukovi, samootvarajuća vrata i duh koji šeće psa plaše igrače američkog bejzbola koji odsjedaju u hotelu dok gostuju u Milwaukeeju
Vidi originalni članak

Za 116 godina star hotel "Pfister" u Milwaukeeju, u kojem odsjedaju bejzbolske momčadi dok gostuju kod Milwaukee Brewersa, neki igrači tvrde da je uklet. Čuju neobične zvukove noću, njihovi iPodovi odjednom podivljaju, prozori i vrata se sami od sebe otvaraju, a posebno ih plaši figura duha kojeg su navodno neki vidjeli kako šeće psa hotelskim hodnikom.
Igrač Minnesota Twinsa, Carlos Gomez imao je traumatično iskustvo i tvrdi da bi radije spavao u parku nego u tom hotelu.
- Tuširao sam se i izašao kako bi se obukao. Tada je moj iPod poludio. Počeo je ispuštati čudne zvukove. Čuo sam i glasove i izletio iz sobe polugol. Bilo je strašno - kaže Carlos.
Menadžer hotela, Joe Kurth potvrdio je sumnje u ukletost hotela. Svim gostima koji su željni iskustiti neobične stvari predlaže da odsjednu u starijem dijelu hotela za koji se sumnja da je uklet.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AmStaffSb 13.07.2009.

    Uh, skoro svaki dan na Reality TV bude emisija o duhovima. Da je samo nešto od toga istinito, a mislim da je........brrrrrr....sav se naježim

  • šuma 13.07.2009.

    zanimljivo i to se uvjek događa u engleskoj i americi????!!!!

  • bheware 13.07.2009.

    A bas sam neki dan gledao film opsjednuti i tvrdio curi da je sve to samo u filmu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare