To je to što me zanima!

Nagrađujemo još samo danas! Uključi se i osvoji 1.000 kuna!

Bilo da ti je potreban financijski oporavak nakon ljetovanja ili se spremaš za novu školsku i akademsku godinu, uključi se u našu novu igru jer poklanjamo 10 x 1.000 kn!
Vidi originalni članak

Pitaš se što je potrebno učiniti kako bi ti se brzo i bez muke popunio novčanik? Mi imamo rješenje! Potrebno je samo uključiti se u našu igru i uz malo sreće ćeš uskoro uživati u super nagradi jer čak desetoro dobitnika nagrađujemo s 1.000 kn na potrošačkoj kartici!

Bilo da ti je potreban financijski oporavak nakon ljetovanja ili se spremaš za novu školsku i akademsku godinu, sada je najbolje vrijeme za neplanirane prihode i zato portal 24sata.hr poklanja:

  • 10 x 1.000 kn na potrošačkoj kartici

KLIKNI I UKLJUČI SE!

Odgovori na pitanja iz naših novih članaka i osvoji nagradu

Put do nagrade je vrlo jednostavan - potrebno je samo odgovoriti na tri pitanja čiji se odgovori nalaze na 24sata.hr i pričekati objavu dobitnika jer ćeš uz malo sreće možda baš ti uživati u super nagradi!

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja, popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Igra se održava u pet jednodnevnih ciklusa, prijaviti se možeš ukupno pet puta po ciklusu s jednom mail adresom do završetka igre 01. rujna u 16 sati, a nakon svakog ciklusa ćemo izvući po dva dobitnika .

Objava dobitnika

Imena dobitnika potraži svakog dana od 28. kolovoza do 01. rujna iza 17 sati u podrubrici Nagradne igre, a oni  će o dobitku biti obaviješteni mailom. Pročitaj detaljna pravila nagradne igre.

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe i web servise bit će isključeni iz izvlačenja.

Prijavom u nagradnu igru prihvaćate primanje newslettera portala 24sata.hr na svoju mail adresu.

Uključi se i sretno!

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Fiske85 09.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • meri_22 02.09.2014.

    Ja imala srece,juuupiiiiii :)

  • unknown agent 31.08.2014.

    hahaha ja znam di ce prvih 250 kuna otici, pogodite di :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare