To je to što me zanima!

Umjesto imena dečka na trbuhu dobila supermarket

Joanne i Andrew su prekinuli u srpnju ove godine, a ona je tek sad željela doznati što je tetovirano na njenom trbuhu. Ostala je šokirana
Vidi originalni članak

Tinejđerka koja je dala tetovirati ime svog dečka na trbuh nedavno je otkrila da joj kineskim znakovljem piše "supermarket". Joanne Raine (19) iz Darlingtona otkrila je pogrešku kada je ušla u kineski dućan s ciljem da joj kažu što točno piše na njenom trbuhu. Joanne se tetovirala u ožujku 2005, šest mjeseci nakon što je počela izlaziti s Andrewom Blencheom. Željela je tetovirati dečkov nadimak, Roo.
- Imali su kineske simbole na zidu. Izabrala sam veliko r, veliko o i malo o, pa su svi simboli bili različiti - priča nesretna djevojka.
- Užasno me je sram. Svi prijatelji mi se smiju. Ne mogu ju prekriti, a uklanjanje je preskupo - kaže Joanne. Dodala je da je požalila tetoviranje te da će možda tužiti salon za tetoviranje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bijela13 28.12.2007.

    ..glupost..svaka tetovaza se moze prekriti i to dobro..a skidanje nikako jer ostaje gadan oziljak...ima i slican slucaj samo sto su zenskoj napisali..\"ja sam kun fu borac\".....hahahahahahaha

  • blacky19 13.12.2007.

    heh, samoposluga :) Sad ce se i decki pocet raspitivati za akcije, znate ono, jedan kupis-a jedan je gratis

  • armagedon6 13.12.2007.

    idući put nek se tetovira ne materinom jeziku pa je kasnije neće biti sram

Komentiraj...
Vidi sve komentare