To je to što me zanima!

Upao u dimnjak od 12 metara: 'Prije nisam vjerovao u Boga...'

SAD: Mladić je u petak  s još dvoje prijatelja snimao parkour video, kad je propao kroz jedan od dimnjaka. Spasilo ga je uže koje mu se zamotalo oko noge i držalo ga da ne padne na tlo
Vidi originalni članak

Nisam vjerovao u Boga prije ovoga. Ova nesreća otvorila mi je oči, pao sam 12 metara i živ sam, rekao je Dustin Hinkle (26) iz Denvera. 

Mladić je u petak  s još dvoje prijatelja snimao parkour video, kad je propao kroz jedan od dimnjaka. Spasilo ga je uže koje mu se zamotalo oko noge i držalo ga da ne padne na tlo. Hinkle je visio skoro dva sata čekajući da se pojave vatrogasci. 

- Skakali smo, penjali se i trčali, kad sam odjednom izgubio tlo pod nogama, iskreno, mislio sam da ću umrijeti - prepričava Hinkle. 

Nakon što je pušten iz bolnice zajedno s prijateljima pritvoren je zbog provale u zgrade, gdje su snimali video. 

- Cijelo spašavanje bilo je zahtjevne tehničke naravi. Nismo mogli samo početi razbijati zid, morali smo paziti na čovjeka s druge strane. Sve je to morali biti izvedeno vrlo precizno - rekao je pomoćnik načelnika vatrogasne postaje u Denveru za CBS. 

Hinkle ja zahvalan svima koji su sudjelovali u njegovom spašavanju, a posebno zato što sa zaručnicom očekuju novu pridošlicu u obitelj. 

- Mislim da neću u skoro vrijeme skakati s krovova - za kraj je dodao Hinkle. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Karadarko_1 21.02.2017.

    Chuck Norris je davno umro ali mu se smrt boji to reči.

  • pesoholik 20.02.2017.

    pa ti parkuraj po dimnjacima :)

  • 20.02.2017.

    dobro je prošao

Komentiraj...
Vidi sve komentare