To je to što me zanima!

Ušao kroz otvor za mačke: U spavaćoj sobi našla aligatora

Iako su aligatora odveli, Alexis kaže da ju je još neko vrijeme bilo strah hodati po kući. Uplašila se ugledavši krv po kući. Mislila je da joj je aligator pojeo mačke
Vidi originalni članak

Alexis Dunbar našla je aligatora u svojoj spavaćoj sobi kad se u subotu vratila svojoj kući na američkoj Floridi. 

- Pogledala sam desno i ugledala aligatora u spavaćoj sobi za goste, ispričala je Alexis i dodala da je odmah pobjegla iz kuće. No, onda se sjetila svojih mačaka.

- Mačke su mi kao kćeri. Pomislila sam da ih je aligator pojeo. Posvuda je bilo krvi, rekla je. Međutim, ispostavilo se da je krv bila od nepoznatog gosta. Vjerojatno se ozlijedio u prirodi ili dok se provlačio kroz prolaz za mačke na vratima Alexisine kuće. Obje mačke su kasnije izašle iz svojih skrovišta, prestrašene, no neozlijeđene. Stručnjaci za divlje životinje koji su došli uoloviti uljeza rekli su da se aligator vjerojatno uspeo iz bare iza kuće, provukao ispod ograde, preko dvorišta i u kuću ušao kroz otvor za mačke. Iako su aligatora odveli, Alexis kaže da će ju još neko vrijeme biti strah hodati po kući.

- Aligatori ulaze u bazene ili tako nešto, no nikad u kuću. Strah me je spavati ovdje. Svakako ću još jednom pogledati ispod kreveta, rekla je Alexis, a prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Raptorsaur 07.05.2011.

    Ja bi ga zadržao i imao za ljubimca,ne izgleda velik,bio bi malo u kadi,a kad još naraste,napuhat mu bazen :)

  • lara115 26.04.2011.

    Jutro Lakosta

  • kuca99 25.04.2011.

    Eeeee aligatore moj aligatore... Provala spada pod teze zlocine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare