To je to što me zanima!

Usnuli i pijani Australac (20) preživio nalet vlaka

Teretni vlak prešao je preko pijanog Australca koji je zaspao na tračnicama, ali je sretnik preživio samo s ogrebotinama i jednom kvrgom na glavi
Vidi originalni članak

Australac (20) čije ime nije objavljeno zaspao je na tračnicama u Port Augusti u Južnoj Australiji upravo u trenutku kad se približavao vlak, objavile su u petak australske novine. Vlakovođa je opazio čovjeka na tračnicama i pokušao kočiti, ali se vlak koji je prevozio 3000 tona tereta zaustavio tek nakon što je čitava kompozicija prešla preko njega. Upravitelj željezničke kompanije Tony Aldridge komentirao je incident riječima da željezničke tračnice "nisu najbolje mjesto" za spavanje.
- Vjerojatno je imao sreću jer je ležao tako da je vlak prošao iznad njega, a ne preko njega - izjavio je Aldridge, dodavši kako je udaljenost između vagona i željezničkih pragova samo 30 centimetara. Sretnik je prebačen u bolnicu u Port Augusti gdje su mu ustanovljene neznatne ogrebotine. Očito je udario glavom u vlak dok je pokušavao ustati, prenose australski mediji zaključak liječnika.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SkullCrusher 11.01.2008.

    vise srece nego pameti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare