To je to što me zanima!

'Ustrtario' se u 3 ujutro pa sad ovako traži curu iz tramvaja

U pokušaju da pronađe djevojku koja mu se svidjela u tramvaju u tri sata ujutro, nepoznati je mladić na tramvajsku stanicu zalijepio 'tjeralicu'. Ukoliko znate o kome se radi, javite se na navedeni broj...
Vidi originalni članak

- Tražim curu s crvenom kosom, crnim martama i super osmjehom, napisao je na početku svoje romantične 'tjeralice' nepoznati mladić koji ju je zalijepio na tramvajskoj stanici u zagrebačkim Vrbanima

U nastavku je objasnio kako joj je želio prići, ali se jednostavno 'ustrtario', pa ju sada pokušava pronaći na ovaj način. Njegov je pokušaj vrlo brzo 'pao na plodno tlo', a fotografija se munjevitom brzinom proširila po društvenim mrežama. 

Jedna korisnica Facebooka mladića je već uputila na jedan kafić u Vrapču, a radi li se zaista o djevojci koju traži, vjerojatno ćemo saznati tijekom dana. 

Svi ćemo sa zanimanjem pratiti razvoj situacije, a mladiću, naravno, želimo mnogo sreće. 

 

 
Idi na 24sata

Komentari 174

  • uvela ruža 17.02.2016.

    Baš simpa...ajde pomozite dečku!!!

  • Gregori53 17.02.2016.

    Lako je rjesit neciji veliki problem ali nije svoj mali. 90 posto muskaraca kad sretne ljepu i zgodnu zenu ostane bez teksta. Kemija cini cuda. Ostane opcinjen i mozak u tome momentu ne dobije nalog za akciju.

  • jure007 17.02.2016.

    Ja mu saljem poruku ,ali se ne javlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare