To je to što me zanima!

Uz tri kupona iz 24sata osvoji 25.000 kn za opremanje doma

OD SUTRA Svaki dan ćemo u novinama objavljivati nagradne kupone. Sakupite tri kupona i osvojite odličnu nagradu, 25.000 kuna u Mobilmediji za kućanske aparate
Vidi originalni članak

Krenuli smo s odličnom nagradnom igrom u kojoj uz samo tri kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti čak 25.000 kuna u Mobilmediji za opremanje doma vrhunskim kućanskim aparatima.

Mobilmedia je jedan od uspješnih i prepoznatih lanaca trgovina tehnike na tržištu sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, “gadgeta” za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom.

Od sutra, 10. svibnja do nedjelje 12. svibnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 3 dana sakupiti ukupno 3 kupona. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 3 nagradna kupona, ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 311, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji 25.000 kuna za opremanje doma”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 23. svibnja 2019. do 9 sati. Nagrada će se isti dan nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji 25.000 kuna za opremanje doma”, koja se održava u jednom kolu, 10.5. - 12.5.2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare