To je to što me zanima!

Uznemirujuća snimka: Pala sam pod jureći vlak. Nemam pojma kako sam uspjela ostati živa...

Iako su ostali putnici na peronu već bili sigurni kako se dogodilo ono najgore, kad je vlak otišao, ispod njega je bila Candela. Bez većih ozljeda...
Vidi originalni članak

Jedna mlađa dama, poznata samo kao Candela, čekala je svoj vlak na stanici u Buenos Airesu kad joj je pozlilo. Pala je u nesvijest i završila ispod vlaka, šokirani ljudi na peronu uhvatili su se za glave, a kad je vlak otišao, djevojka je bila ispod njega. Živa i bez većih ozljeda, piše NY Post.

- Pao mi je tlak. Ne sjećam se ničeg nakon toga. Ne znam kako sam uopće živa - rekla je šokirana dama za argentinsku televiziju i dodala: 

- Pokušala sam upozoriti čovjeka kraj sebe, ali onda se više ničeg ne sjećam. Niti trenutka kad sam udarila glavom u vlak - rekla je Candela, koja je kasnije pogledala snimku. I dalje ne može objasniti kako je uspjela preživjeti. 

- Nevjerojatno je što se dogodilo. Ovaj dan joj je kao drugi rođendan - rekao je jedan od muškaraca s perona. 

Nakon odlaska vlaka kratko je prekinut promet, stigla je Hitna služba i pregledala djevojku, a kako nije imala većih ozljeda, nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Idi na 24sata

Komentari 607

  • 25.02.2023.

    @anane . anakin te ostavio?  

  • Paulaxu 20.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav! Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

  • Gvozdenka 19.04.2022.

    to je isto kao kad padne avion pa netko ipak prezivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare