To je to što me zanima!

'Vampirica' postaje besmrtna: Dobit će pet voštanih figura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tvrtka Ripley's je izvijestila kako su nedavno počeli s pripremama za voštane figure te su napravili odljev Marijinog tijela. Ističu da im je njen izgled bio pravi izazov
Vidi originalni članak

'Vampirica' Maria Jose Cristerna (35) iz Meksika privukla je pažnju svojim titanskim rogovima, očnjacima i brojnim tetovažama, a uskoro će dobiti i svoje voštane figure u muzejima Ripley's-a 'Vjerovali ili ne'. Tvrtka Ripley's je izvijestila kako su nedavno počeli s pripremama te su napravili i odljev Marijinog tijela. 

- Moj vampirski san je bio da postanem besmrtna - otkrila je Maria. 'Vampirica' inače ima četvero djece, a radila je i kao odvjetnica. Trenutačno se bavi tetoviranjem.

Iz Ripley's-a su istaknuli kako im je njezin izgled predstavljao pravi izazov. Glavni kipar, Bruce Miller, kazao je da im je njena glava bila najveći problem.

- Maria ima zaista dugačku kosu i dreadlockse, što nam je zadalo dosta problema - rekao je Bruce. Osim toga, 'borili' su se i s tetovažama, jer su trebali precrtati doslovno svaki centimetar njenog tijela.

Napravit će pet voštanih Marija, koje će izložiti u Veracruzu, Mexico Cityju i Guadalajari, piše Daily Mail. Žena je istaknula kako je svoje tijelo pretvorila u umjetnost nakon što ju je bivši suprug zlostavljao godinama. Tetovirala si je gotovo svaki centimetar tijela, a ima i implantate u glavi.

- Rogovi su simbol moje snage, a ugradili su mi ih bez anestezije. Očnjake imam, jer obožavam vampire još otkako sam bila djevojčica - rekla je Maria. Dodaje i da je promijenila boju očiju te kako je to oduvijek željela napraviti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • seraphyme 27.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Faustina009 27.09.2011.

    Užas prestrašno - mogla bih razumjeti opsesiju sa nečim što je normalno i poželjno od ljudi, kao što su plave oči ili visina, ali željeti izgledati poput vampira, vraga ili vukodlaka to je stvarno bolesno..Ako se ona zbog toga bolje osjeća i nikome radi ništa loše, neka joj bude takav izgled.

  • Magellan 27.09.2011.

    Opet ova ludara u novinama. Vidim da još nije dobila psihološku pomoć koja joj očito treba. A dobro, nek se unakazuje koliko je volja. Njena stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare