Obavijesti

Viral

Komentari 12

'Vampirica' postaje besmrtna: Dobit će pet voštanih figura

'Vampirica' postaje besmrtna: Dobit će pet voštanih figura
4

Tvrtka Ripley's je izvijestila kako su nedavno počeli s pripremama za voštane figure te su napravili odljev Marijinog tijela. Ističu da im je njen izgled bio pravi izazov

VIDEO

'Vampirica' Maria Jose Cristerna (35) iz Meksika privukla je pažnju svojim titanskim rogovima, očnjacima i brojnim tetovažama, a uskoro će dobiti i svoje voštane figure u muzejima Ripley's-a 'Vjerovali ili ne'. Tvrtka Ripley's je izvijestila kako su nedavno počeli s pripremama te su napravili i odljev Marijinog tijela. 

- Moj vampirski san je bio da postanem besmrtna - otkrila je Maria. 'Vampirica' inače ima četvero djece, a radila je i kao odvjetnica. Trenutačno se bavi tetoviranjem.

Iz Ripley's-a su istaknuli kako im je njezin izgled predstavljao pravi izazov. Glavni kipar, Bruce Miller, kazao je da im je njena glava bila najveći problem.

- Maria ima zaista dugačku kosu i dreadlockse, što nam je zadalo dosta problema - rekao je Bruce. Osim toga, 'borili' su se i s tetovažama, jer su trebali precrtati doslovno svaki centimetar njenog tijela.

Napravit će pet voštanih Marija, koje će izložiti u Veracruzu, Mexico Cityju i Guadalajari, piše Daily Mail. Žena je istaknula kako je svoje tijelo pretvorila u umjetnost nakon što ju je bivši suprug zlostavljao godinama. Tetovirala si je gotovo svaki centimetar tijela, a ima i implantate u glavi.

- Rogovi su simbol moje snage, a ugradili su mi ih bez anestezije. Očnjake imam, jer obožavam vampire još otkako sam bila djevojčica - rekla je Maria. Dodaje i da je promijenila boju očiju te kako je to oduvijek željela napraviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta