To je to što me zanima!

'Vau-rok ljubav': Moja mama Molly voli me kao da je prase

Dieter Schetz iz bavarskog Immenstadta želio je Rosu othraniti na bočicu, no prasicu to nije zanimalo. Majku je pronašla u kujici koja je spremno preuzela novu ulogu
Vidi originalni članak

Crna glava i crni rep jedino su zajedničko što dijele malena prasica Rosa i kujica Border Collija Molly. Rosa je bila najmanja od ukupno 13 braće i sestara koji su je izgurali od majke. Nikako nije mogla do sise te je umalo uginula. Spasio ju je vlasnik Dieter Schetz iz bavarskog Immenstadta. Želio ju je othraniti na bočicu, no prasicu to nije zanimalo. Majku je pronašla u kujici koja je spremno preuzela novu ulogu. Inače, Schetz je vlasnik cirkusa Liberta u kojem uči mačke balansirati, a patke klizati na toboganu do bazena.      

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 30.05.2019.

    bas su preslatki, mala gica je zakon :D

  • 30.05.2019.

    Volio bi čuti kako bi takve slučajeve prokomentirali zoolozi i biolozi. Mene zanima ako se dopuste ovakvi slučajevi, koliko to može dalje utjecati potomstvo pojedine životinje. Valjalo bi i antopolozima i medicinarima postaviti pitanje, da li je ispravno što mi za hranu koristimo mlijeko i mliječne proizvode drugih životinja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare