To je to što me zanima!

Već 20 god. mjesečari do hladnjaka i jede što stigne

Anna Ryan (42) iz Missourija pojede čak i ulje iz hladnjaka. Ustaje po osam puta tijekom noći da bi jela, a tek je nedavno toga postala svjesna
Vidi originalni članak

Anna Ryan (42) iz Missourija u SAD-u pati od poremećaja prehrane povezane sa spavanjem. Naime, Anna već godinama mjesečari te nesvjesno svaku večer odšeta do hladnjaka i jede. Unatoč tome što od svojih 20-ih pazi što jede i redovno vježba, ima 120 kilograma.
- Sve sam pokušala da si prepriječim put do frižidera, ali ništa ne pomaže - kaže Anna. Problemi su počeli u ranim 20-im godinama. Nikada nije mogla doručkovati jer se budila s mučninom u želucu i umorna. Bila je kod liječnika, ali nije našao ništa sumnjivo. Misterij je razriješila tek probudivši se jedno jutro u krevetu okružena hranom, dok je u kuhinji vladao kaos. Liječnici su ju tada uključili u studiju u kojoj su ju snimali tijekom noći. Ispostavilo se kako Anna u snu ide u kuhinju do osam puta i pojede više od 2.000 kalorija.
- Na snimkama sam kao zombi. Zaobiđem zdjelu s voćem i bacim se na čokoladice i kolače - kaže Anna. Liječnik vjeruje da ona već 20 godina jede u snu, iako ju njen suprug Kenny (45) nikada nije ulovio da mjesečari. Anna je odmah maknula svu hranu iz hladnjaka osim ulja ili umaka, no nije pomoglo jer je pojela i to. Pokušala je i zaključati vrata spavaće, no uvijek bi ih uspjela otključati u snu ili se udariti i ozlijediti. Anna sada uzima nove tablete zbog kojih ustaje rjeđe i nada se da će joj pomoći, jer joj je, kaže, dosta noćne more.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_37410 17.06.2009.

    pogledajte http://el-bahatee.mybrute.com fantastično!!!! moš mislit što mjesečari haha

  • goran82 17.06.2009.

    he he ja ne mjesecarim pa jedema sta stignem po noci a jos gore po danu ko termit sam :)

  • PapaŠtrumpf 17.06.2009.

    Ma vraga žderačica mjesečari, treba joj mišolovke postaviti u hladnjak i skinuti žarulju da ih ne vidi pa bi se brzo razbudila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare