To je to što me zanima!

Već 64 godine pije samo Pepsi: 'Ne bih pila vodu ni da moram'

Ne bih to nazvala ovisnošću. To je samo nešto što mi se sviđa i ne mogu si pomoći ako ne volim ništa drugo, kaže Jackie (77), inače majka četvero djece i domaćica
Vidi originalni članak

Ne želim ništa drugo i ne bih popila vodu ni da mi život o tome ovisi. Ne pijem ni čaj ni kavu, priča baka Jackie Page (77) koja je jednostavno luda za Pepsijem. 

Ona već 64 godine, otkako ga je prvi put probala 1954. godine, ne pije ništa drugo i kaže kako je uvijek bila mršava, bez obzira što je, kroz godine, u sebe unijela ekvivalent tri milijuna kockica šećera. 

- Ne bih to nazvala ovisnošću. To je samo nešto što mi se sviđa i ne mogu si pomoći ako ne volim ništa drugo - kaže Jackie, inače majka četvero djece i domaćica. 

Osim što isključivo pije samo Pepsi, Jackie je izbirljiva i oko ambalaže. Naime, neće ga popiti iz boce, već samo iz limenke. Njezina ljubav prema tom gaziranom piću rezultirala je s kupljenih otprilike 93 tisuće limenki soka kroz godine, piše The Mirror. 

Sve je počelo kada je bila u svojim tinejdžerskim godinama. 

- Ne volim ni vodu ni mlijeko. Moja mama je stalno govorila 'pa moraš nešto popiti' i uglavnom bi mi dala limunadu ili sok od višnje - priča Jackie. No, do kad nije okusila Pepsi nije htjela piti ništa. Sokove koje joj je majka davala popila bi "bez uživanja", kaže. 

Otkrila je kako je jedini put kad ga nije pila je kada je rađala svoju djecu. No, kasnije kada je išla u bolnicu na neke operacije, medicinske sestre su joj čak stavljale limenke Pepsija u kuhinjski hladnjak, a djeca bi joj nosila zalihe kako ne bi dehidrirala. 

Kada joj velika obitelj od 11 unuka i osam praunuka dolazi u posjetu, svi već znaju da se bakine limenke Pepsija - ne diraju. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Judita👥 17.10.2018.

    loše za ten:)

  • 17.10.2018.

    i ja je pijem ali ne valja puno, 64 godine navikla se na nju, svatko pije šta voli

  • mima astronaut 17.10.2018.

    I ja pijem samo Coca Colu vec 20 godina. Spasava mi život!

Komentiraj...
Vidi sve komentare