To je to što me zanima!

Veliko mu hvala: Mladoženja je nazdravio Sir Alexu Fergusonu

Recimo to tako, možeš izbaciti navijača sa stadiona, ali stadion ne možeš izbaciti iz navijača. Najnoviji primjer stiže nam s jednog vjenčanja negdje u Velikoj Britaniji
Vidi originalni članak

Drhtavog glasa i suznih očiju podigao je uzvanike na noge. Neki su pritom plakali od tuge, uvjereni da znaju o kome to mladoženja govori, tko je ta osoba koja je iznenada otišla i ostavila golemu prazninu u njegovom životu. 

Međutim, sljedeće ime nisu mogli predvidjeti: Sir Alex Ferguson! Novopečeni je suprug nazdravio ponajvećem nogometnom treneru u povijesti, neprežaljenom vođi Manchester Uniteda za kojim se suze rone otkako se u lipnju umirovio.

-  Znate da mi je proteklih mjeseci bili iznimno teško, da sam izgubio važan oslonac u životu. Taj čovjek, koji je imao tako velik utjecaj na mene, nas je iznenada napustio, pa bih stoga molio da ustanete i dignete čaše u čast - Sir Alexa Fergusona.

Sjajno osmišljena i izvedena šala dobro je nasmijala okupljene, no tada se mladoženja uozbiljio i pojasnio: 'da je Kenny živ, vjerujem da bi i sam htio da ovo izvedem'.

Tko je Kenny se nažalost u videu ne može doznati, možemo samo pretpostaviti da je u pitanju otac, ali je jasno kao dan da je silno volio Manchester United i da je prema Old Traffordu usmjerio ovog vrckastog mladića koji je tek uplovio u bračne vode.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lyoto 23.09.2013.

    a obitelj od mladenke navija za man. city haha :D

  • mmephh 23.09.2013.

    kad je lik toliko bolestan da moras reci "Svaka cast" :D

  • 23.09.2013.

    e moj alexe vracaj se i sutaj ovog mojesa iz kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare