To je to što me zanima!

Veseli kozlić postao je zvijezda nakon što ga je ostavila mama

Benjamin se rodio prije samo pet tjedana, a već je postao prava zvijezda u Velikoj Britaniji i Americi gdje je video o njemu pogledalo više od trideset milijuna ljudi...
Vidi originalni članak

Tom Horsfield iz Barnsleya proteklih nekoliko dana većinu vremena provodi u automobilu ili prima goste god kuće. Naime, on je prije nekoliko tjedana posvojio Benjamina , malog kozlića. Njihova priča osvojila je Veliku Britaniju pa sad zajednički putuju kako bi gostovali na televizijama ili ugostili totalne strance koji su ga vidjeli na internetu pa poželjeli isto ponoviti i uživo.

Benjamin je tek navršio pet tjedana , a majka ga je odbacila jer je rodila dva kozlića, a mogla je brinuti samo za jednog. Iako je ta informacija mnoge rastužila, Benjamin jako lijepo napreduje i vrlo je vesela duha. Jede svaka četiri sata, a poživjeti bi mogao i punih 20 godina .

Ipak, slava nije udarila u glavu njegovom vlasniku Tomu. Banjamin će s njim biti još dva mjeseca, a onda će se pridružiti ostalim kozama na poljima Južnog Yorkshirea .

Idi na 24sata

Komentari 6

  • El Tractor 12.02.2015.

    Kad san bia dite isto sam ima ljubimca koji me u svemu pratio, ali riječ je o malom janjetu.

  • rimad001 14.12.2014.

    kolko ima takvih mališana uz cestu prema moru,naravno na ražnju

  • ne blokiraj me 12.12.2014.

    ajme presladak je

Komentiraj...
Vidi sve komentare