To je to što me zanima!

Vesna osvojila gorivo: Hvala vam, nikad nisam ništa dobila

Čitateljica Vesna Tisaj iz Zagreba osvojila je sa samo jednim kuponom gorivo na Croduxu u vrijednosti 1000 kuna. Sreće je imao i Josip Petrinjak iz Ivanca
Vidi originalni članak

Iznenadili ste me, nisam ovo očekivala, ali svakako - hvala vam, rekla je čitateljica Vesna Tisaj (54) iz Zagreba, kad smo je obavijestili da je osvojila bon na Croduxu u vrijednosti 1000 kuna.

Dodala je kako joj je ovo prva nagrada u životu i kako svakog dana kupuje 24sata.

- Meni je ovo prva nagrada kod vas. Do sada je nagrade osvajala moja majka - izjavila je Zagrepčanka. Sreće je imao i Josip Petrinjak (42) koji je također, uz samo jedan nagradni kupon iz tiskanog izdanja 24sata, osvojio bon od 1000 kuna na benzinskim crpkama Crodux.

Zahvalio se i uz smijeh rekao kako nije siguran da mu je ovo prva nagrada u životu.

- To biste trebali pitati moju suprugu. Ona izrezuje nagradne kupone i šalje na moje ime - rekao nam je Josip Petrinjak iz Ivanca. Dodaje kako svakodnevno prolista 24sata.

- Moja supruga više čita novine. Ja ih samo prolistam svako jutro uz kavu - rekao je naš pretplatnik iz Ivanca. Dodao je kako je siguran da će mu gorivo dobro doći i da je to lijep poklon za blagdane. Čitajte i dalje tiskano izdanje 24sata jer vas uskoro očekuju nove nagradne igre.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare