Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Vesna osvojila gorivo: Hvala vam, nikad nisam ništa dobila

Čitateljica Vesna Tisaj iz Zagreba osvojila je sa samo jednim kuponom gorivo na Croduxu u vrijednosti 1000 kuna. Sreće je imao i Josip Petrinjak iz Ivanca

Foto: Igor Soban/PIXSELL
0 komentara

Iznenadili ste me, nisam ovo očekivala, ali svakako - hvala vam, rekla je čitateljica Vesna Tisaj (54) iz Zagreba, kad smo je obavijestili da je osvojila bon na Croduxu u vrijednosti 1000 kuna.

Dodala je kako joj je ovo prva nagrada u životu i kako svakog dana kupuje 24sata.

- Meni je ovo prva nagrada kod vas. Do sada je nagrade osvajala moja majka - izjavila je Zagrepčanka. Sreće je imao i Josip Petrinjak (42) koji je također, uz samo jedan nagradni kupon iz tiskanog izdanja 24sata, osvojio bon od 1000 kuna na benzinskim crpkama Crodux.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Zahvalio se i uz smijeh rekao kako nije siguran da mu je ovo prva nagrada u životu.

- To biste trebali pitati moju suprugu. Ona izrezuje nagradne kupone i šalje na moje ime - rekao nam je Josip Petrinjak iz Ivanca. Dodaje kako svakodnevno prolista 24sata.

- Moja supruga više čita novine. Ja ih samo prolistam svako jutro uz kavu - rekao je naš pretplatnik iz Ivanca. Dodao je kako je siguran da će mu gorivo dobro doći i da je to lijep poklon za blagdane. Čitajte i dalje tiskano izdanje 24sata jer vas uskoro očekuju nove nagradne igre.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message