To je to što me zanima!

VIDEO Djevojka dvadeset puta pala na ledu, ali ne odustaje...

Djevojka s velikim ruksakom pokušavala je popeti se uz ulicu, ali nikako nije uspjevala. Pala je nekoliko puta prije nego joj je jedan prolaznik pružio ruku i pokušao pomoći.
Vidi originalni članak

Nevrijeme koje je ovih dana pogodilo Kijev pretovorilo je čitav grad u pravo klizalište. Građani ukrajinske prijestolnice izbjegavaju izlaske, ali neki jednostavno moraju. Nadzorne kamere u Andrejevskom spustu, ulici u blizini centra, zabilježile su stvarno nesvakidašnji prizor.

POGLEDAJTE VIDEO: Klizalište u Kijevu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojka s velikim ruksakom pokušavala je popeti se uz ulicu, ali nikako nije uspjevala. Pala je nekoliko puta prije nego joj je jedan prolaznik pružio ruku i pokušao pomoći. Svejedno nije uspjela. Pokušala je čak i puzati četverenoški, ali ništa nije pomagalo.

Kratki uspon bio je nesavladiv. Video je na društvenim mrežama skupio milijune pregleda, a sama djevojčica je u kratkom razgovoru za tamošnje medije rekla da joj ne smeta kratka slava. A nisu je previše uzrujali niti mnogi padovi koji su vjerojatno bili bolni.

‘Ja sam gimnastičarka pa sam već naučila padati, nije me previše ni boljelo. Zapravo sam pala barem četrdesetak puta’, kazala je ona.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 01.01.2021.

    Uporna mala. ali je mogla probati neki drugi put.

  • max2017 26.12.2020.

    ko i onaj koji dela 365.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare